Ankieta

Co je borsuk?

Trawę
8 (18.6%)
Muchy
2 (4.7%)
Nie
33 (76.7%)

Głosów w sumie: 41

Głosowanie skończone: 03 Wrz, 2012, 21:15:14

Autor Wątek: BlacKat Guitars - wątek oficjalny  (Przeczytany 728492 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Jak się do mnie przypierdzieliliści e to macie. Nie wyciągajcie zawleczki z granatu jeśli nie macie zamiaru go użyć :devil:

Spytałem normalnie kto to teraz robi. Dostałem zjeba. Bo co, tajemnica? Bo kogoś urażę? Poza tym NIE JA zacząłem - w w/w zjebie była sugestia (hehe, sugestia...) że chcę się dowiedzieć żeby zrobić taniej. Poczytajcie dokładnie:

Sprzedaje je Didej, firma jest Dideja i żeby je dłubał sam w garażu to nie Twój problem, ważne, żeby się instrument zgadzał. Kurde, jak mnie wkurza takie cwaniactwo. Zamierzasz zadzwonić do Commeliny "ej, za ile mi zrobisz takiego Blackata, ale bez pośrednictwa Didejka?"

Tak samo jak nie naskoczyłem ani na Didejka, ani na Commelinę. Temat jest o BlacKacie więc wziąłem za przykład BlacKata. Niech robią co chcą, jak chcą i za ile chcą. W końcu na tym zarabiają, i to jak czytam w bardzo uczciwy i solidny sposób :tak: Tylko wygląda mi to na sytuację, że jak wszyscy hejtowali na Mayo za ceny z dupy to było ok, a to wymyślił znajomy (a robi u innych znajomych) to tabu.

A do Commeliny zwracam się osobiście, on wie dlaczego - jeśli uraziłem, sorry, w żadnym razie nie miałem takiego zamiaru.

PS. Moje "J" nie jest skrótem od "jeża" tylko imienia i nazwiska, ale w sumie podoba mi się ;D

A wracając do tematu marki BlacKat - drogi Didejku ( ;) ) - teraz w standardzie będą te kolory, a nie wykończenie gothic jak w pierwszych wersjach, czy jak? I jednak przydałoby się ostatecznie podać jakiś cennik, żeby uniknąć flamewaru jak teraz.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.