Autor Wątek: Rowery !  (Przeczytany 117368 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Odp: Rowery !
« Odpowiedź #200 07 Maj, 2012, 07:55:31 »
commelina - z tych cen to i A6 i A4 są przyzwoite, chociaż ja bym szukał modeli na V-brake. Ale jak można kupić hydrauliczne tarcze w tej cenie to... Nie podejmuję się rozważać czy warto dołożyć te 300 do A6, zależy czego się szuka. Ja zawsze składałem rowery sam z części a nie kupowałem gotowce, ale wtedy nie było takich wyprzedaży ;)

Blokadę na amortyzatorze i tak wyłączasz, chyba że masz system poprowadzony z manetki na kierownicy. Do goleni amorka nikomu się nie chce schylać, uwierz. Poza tym i tak jak się raz przyzwyczaisz do amortyzacji z przodu, to już tylko na niej będziesz jeździł :tak: Chyba że całe życie na sztywniaku się mykało i tylko tego chce. Wtedy też warto się zastanowić np. nad przednią przerzutką, ale to już dalsza dyskusja :)

PS. A ile zainteresowany ma wzrostu? Bo nie chcę się wpraszać, ale mam ładną sportową ramkę na zbyciu w domku (wysokość 15", długość na okolice 16-17 = na plusminus 170cm) i znajomości w rowerowych ;D

Ja od siebie odświeżam to czym jeżdżę po mieście - i nie zamieniłbym w żadnym razie na sztywniaka, ani na tyle ani na przedzie :D

PS. Tylko czy foto działa? Powinno w sumie...
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.