Autor Wątek: Kącik fitness  (Przeczytany 377991 razy)

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Odp: Kącik fitness
« Odpowiedź #625 15 Kwi, 2012, 01:08:50 »
Spotykałem się z pewną laską przez dłuższy okres czasu. Fajna i mądra dziewczyna z fantastyczną figurą itd. Wszystko było ładnie i pięknie, ale później transformacja z Scarlett Johansson w Martę Grycan. Dosłownie, na wadze plus 21 kilo w kilka miesięcy. Nie było to spowodowane żadnymi problemami, tylko "lepiej sobie wieczorem oglądnąć nowy serial niż pójść na rower". Oczywiście ja musiałem wysłuchiwać za każdym razem jak moje mięśnie brzucha nie były widoczne. Do tego, moja ulubiona część historii, zrobienie mi awantury przy 150 gościach na weselu, że "ciągle jem a i tak już wyglądam jak spasiona świnia". Dodam tylko, że wyglądałem mniej więcej jak na zdjęciach, które dodałem kilka postów wyżej. Po czasie powiedziałem wprost, że przestała być dla mnie atrakcyjna i pociągająca, do tego wobec mnie stawia wysokie wymagania, więc powiedziałem, że albo katujemy się razem i dążymy do tego byśmy oboje byli zadowoleni, albo ja też chrzanię ciągłe katowanie się dietami i ćwiczeniami. W odpowiedzi usłyszałem, że jak tak bardzo podobają mi się inne, to mam wypierdalać. No i wypierdoliłem plując sobie w brodę dlaczego tak późno.

Dosłownie, na wadze plus 21 kilo w kilka miesięcy.

plus 21 kilo w kilka miesięcy.

plus 21 kilo

. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .