Autor Wątek: My CHARLIE by Majesty Customs  (Przeczytany 10161 razy)

Offline bart5150

• Prawie użytkownik
    • rapeonmind
Odp: My CHARLIE by Majesty Customs
« 15 Gru, 2011, 16:47:04 »
po kolei Panowie.

PRZEDE WSZYSTKIM BIERZCIE POD UWAGE ZE TO MIAŁOBYĆ TANIE ROZWIAŻANIE I PRZEROBKA Z 6-KI !!

Pick up jest tam gdzie jest bo tam byla oryginalnie dziura i nie chcialem jeszcze powiekszac otworu a brzmi jak dla mnie bardzo dobrze i na pewno ciekawie.
Oryginalnie tam bym most ala Floyd Rose ( w wesji która kupilem za 60zl ) i poprzedni pan ktory bawil sie ta gita zapackal to wklejka i klejem. pomysl bym aby pociagnac gryf do samego pickupa.G-ZS  czepiasz sie drobiazgu.

wiadomo ze moglem wymyslec sobie zeby gryf konczyl sie z koncem korpusu i potem wycinam otwor pod pickupa. tylko po co

GITA MA PRZEDE WSZYSTKIM GRAC A NIE WYGLĄDAĆ PANOWIE. ten klocek wazy dosc spoko. bardzo glośny z deski i niesamowity przy gainach. rozważałem wymianę pickupa na coś innego ale ten 81-7 kosztował mnie 200 zł nowy.

Na obronę powiem tylko tyle ze cala zabawa wyniosła mnie naprawdę niewielkie pieniądze ( za ta kwote nie kupilbym tej klasy gity.

moglem ja cala polakierowac i sladu laczen i innych detali nie byloby widac ale zalezaloby zeby sloje byly widoczne.

Sam zajmowalem sie nadaniem temu jesionowi takiej barwy :)

DZIEKUJE ZA UWAGE :D