Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
motyl - Fireball ma 60W to jeszcze gorzej w porównaniu do Fendmess - jaki teraz masz wzmak ??g-zs - czasem ludzie tylko przelatują posty jeszcze nie na wszystkie pytania dostałem odpowiedźSzczerze to Sidewinder Triple MK 5 mnie zmiótł z tego co słyszałem z filmiku gdzie prezentował go i grał na nim Mr. Wróbel. Nie dość, że konkretnie i bez zbędnego pieprzenia do niego podszedł to i tak wzmak się sam obronił.Tak sobie myślę, że jakby udało mi się mojego Powerballa sprzedać za 4500zł to jeszcze by mi trochę zostało pod warunkiem, że cena promocyjna na Bash'a będzie nadal dostępna.Z drugiej strony jednak... ...to nie słyszałem jeszcze konkretnego testu MG VULTURE
harry - fendmess 50w, pomimo teoretycznie mniejszej mocy niz fireball (60w) zdecydowanie lepiej sprawdzal sie w warunkach scenicznych i probowych, byl bardziej skuteczny, to chyba kwestia pasma jakim gra, fireballa bardzo latwo zakryc basem, perkusja i druga gitara. obecnie mam 5150 i innego nie chce
Harry miałem kiedyś Basha MKIV naprawdę fajny piec ale do metalu lepiej nadaje się moim zdaniem MG