Autor Wątek: MOTO-MOTO - motocykle jakimi się lansujecie a jakimi lansować byście się chcieli  (Przeczytany 66655 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Oki panowie - co prawda pomogliście mi średnio (poza jak zwykle "krótką piłką" Wuja ;) ) , ale pogrzebałem jeszcze tu, ówdzie, przeprowadziłem parę miłych (zazwyczaj) konwersacji i...

...w skrócie - jak mam dać taką samą kasę za 1) używane kilkunastoletnie auto, 2) używany kilkunastoletni markowy skuter, 3) używany kilkuletni skuter będący podkręconym przez małolata chinolem, to ja jednak chyba skończę na opcji nr 1)... ze wszystkimi jej konsekwencjami, ale jednak. Bo jak widzę jak ktoś żąda 2k za (np.) 15-letnią aprilię albo 20+letniego simsona (sam jeszcze dobrze pamiętam jak takie maszynki pleśniały ludziom po garażach i sprzedawali je za skrzynkę jabola) to - wprost - chyba kogoś pojebało.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.