Autor Wątek: MOTO-MOTO - motocykle jakimi się lansujecie a jakimi lansować byście się chcieli  (Przeczytany 66650 razy)

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
Radek - jakim cudem na FZ6 udało Ci się wyciągnąć 250? ja miałem kłopot powyżej 215, kumpel wykręcał 230 (podobno). Może dlatego, że gruby jestem :)

Moim nie miałem okazji się nigdzie póki co tak rozpędzić bo to świeżynka u mnie, ale kumpel który ma bliźniaczą niunię mówił że rozbujał go do 246km/h. Tylko że on sam waży koło 80kg, ja bliżej stówy i może być z tym ciężej. Chuj go wii, może licznik mu przekłamał, albo jechał z górki i wiało mu w plecy dodatkowo :)

Yony, nie wyknuwaj bobbera ;)  a M72 chyba miało amor, lata temu miałem ostatni raz z takim do czynienia(ja wtedy pomykałem na WSK M06-64), ale wydaje mi się że nie był to sztywniak.

a to moto które podarowałem wujkowi i przy którym radośnie sobie teraz pogrzebuje:

niby WSK, ale cholera mam do niego sentyment jak jasny gwint i gdyby nie ten malutki silniczek, to było by całkiem zajebiste moto. Ale takiego sokoła z Polaków chętnie bym przytulił:

No pain No gain !