Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Kali w 24 Sie, 2011, 16:40:48cieszę się z mojego powrotu na forum, po długiej nieobecności prawie 3 letniejNie ma za co Cytat: wuj Bat w 24 Sie, 2011, 16:55:37Cytat: Pan Zorro w 24 Sie, 2011, 15:48:13Mnie cieszy natomiast, że pomimo zawirowań (problemy żony z urlopem, zmiany środków transportu i miejsca docelowego...) udało mi się dopiąć wszystkie detale i w środę lecę na dwa tygodnie do Bułgarii Jupi!!!!! ( Obraz usunięty.)To leć, bo się spóźnisz!!!Baciu, na szczęście jade za tydzień,więc zdążę znaleźć kapielowki w moim rozmiarze
cieszę się z mojego powrotu na forum, po długiej nieobecności prawie 3 letniej
Cytat: Pan Zorro w 24 Sie, 2011, 15:48:13Mnie cieszy natomiast, że pomimo zawirowań (problemy żony z urlopem, zmiany środków transportu i miejsca docelowego...) udało mi się dopiąć wszystkie detale i w środę lecę na dwa tygodnie do Bułgarii Jupi!!!!! ( Obraz usunięty.)To leć, bo się spóźnisz!!!
Mnie cieszy natomiast, że pomimo zawirowań (problemy żony z urlopem, zmiany środków transportu i miejsca docelowego...) udało mi się dopiąć wszystkie detale i w środę lecę na dwa tygodnie do Bułgarii Jupi!!!!! ( Obraz usunięty.)