Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Frantic w 05 Sie, 2011, 14:16:35Cytat: sify11 w 04 Sie, 2011, 20:31:52ostatnio ogladalem:( Obraz usunięty.)2/10dwa za panienki tylko i wyłącznie Napisałem przed chwilą elaborat nad wielkością tego filmu, ale postanowiłem go skasować bo pisanie więcej niż 3 zdań jest jak babski słowotok, bleh. Napiszę tylko, że gdyby to nie było forum dla gejów to bym się bardzo zawiódł, a ten film jest majstersztykiem i powinien dostać Oskara, Fryderyka i Nobela. Ten film był do dupy, a do tego najfajniejsza z tych lasek ginie. Kurwa, podobał mi się do jednej trzeciej, potem był monotonny, nudny a w porywach wręcz do dupy. A szkoda, bo sam pomysł na scenariusz jest zajebisty, wizualna strona filmu również.
Cytat: sify11 w 04 Sie, 2011, 20:31:52ostatnio ogladalem:( Obraz usunięty.)2/10dwa za panienki tylko i wyłącznie Napisałem przed chwilą elaborat nad wielkością tego filmu, ale postanowiłem go skasować bo pisanie więcej niż 3 zdań jest jak babski słowotok, bleh. Napiszę tylko, że gdyby to nie było forum dla gejów to bym się bardzo zawiódł, a ten film jest majstersztykiem i powinien dostać Oskara, Fryderyka i Nobela.
ostatnio ogladalem:( Obraz usunięty.)2/10dwa za panienki tylko i wyłącznie