Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1437855 razy)

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Odp: Co was ostatnio zszokowało?
« Odpowiedź #900 21 Lip, 2011, 18:35:53 »
No i co Ci wyszło z badań o tych fajnych Niemcach, Toth, bom ciekaw?
Z tych badań o fajnych Niemcach mi wyszło, że teraźniejsi Niemcy są pacyfistami. Niektórzy co byli w SS nigdy nikogo nie zabili. Wehrmacht nie lubił SS i uważał ich za pojebanych psycholi. Ponad połowa armii nie lubiła Hitlera. Wielu Niemców było przeciw wojnie. Niektórzy nawet chronili ludzi. Mój dziadek obszczał Niemca jak był mały, a Niemiec mówił "Mutter, mutter". Jak Ruscy wyzwolili Polskę gwałcili i kradli "bo im się należało". Pakt Ribbentrop-Mołotow mówił o tym, że Polska nie może istnieć. Moja babcia razem z siostrami, prababcią i żarciem chowały się w krzakach w lesie, żeby Ruskie nie zgwałciły i nie zabrały. Pradziadek dostał z kolby karabinu w szyję jak robił okopy dla Niemców i prawie zmarł. Brata(kuzyna?) babci zabili nie wiadomo za co jak gdzieś tam przymusowo zapierdalał. (nie znaleziono ciała) W każdym razie Rosjanie dużo statystyk fałszowali bo to u nich normalne, a Niemcom dali prawdziwe. Cenzura zabraniała mówić o ich zbrodniach i przez PRL dalej jesteśmy zniekształceni. Ogólnie to nie mam uprzedzeń ani do Niemców, ani do Rosjan. Było minęło.
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/