Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1437396 razy)

Offline Harbinger

• Gaduła
Odp: Co was ostatnio zszokowało?
« Odpowiedź #900 21 Lip, 2011, 17:18:25 »
Tym sposobem, to za chwilę będzie licytacja, każdy będzie wstawiał flaki, odcinane kończyny i głowy latające na wysokości lamperii.
Chyba nie o tego rodzaju "szok"' chodzi w temacie?
Myślałem raczej, że np. wchodzę do Biedronki, a tam pani śmieje się do mnie od samego progu, i obsługuje, jak bym był Baszą Tureckim... a tu jakaś makabra...

Przeżyłem szok, czytając 2 ostatnie strony tego tematu.
Akurat wcale nie chodziło mi o tego rodzaju szokowanie kogokolwiek. Mnie zszokowały zupełnie inne fakty historyczne i to właśnie z ich powodu zaprezentowałem wam ten dokument, np.: nie wiedziałem, że czerwonoarmiści tak chętnie zbijali piątki z żołnierzami wermachtu i na dobrą sprawę, ta cała sytuacja nazizm vs komunizm (który system gorszy) jest pewnego rodzaju zakłamaniem, gdyż oba systemy służą i służyć będą zawsze doprowadzeniem do władzy absolutnej osoby, lub pewnej grupy osób, poza tym, oba systemy są bezpośrednim rozwinięciem marksizmu (!). Po obejrzeniu tego filmu doszedłem do wniosku, że prawdopodobnym jest iż Hitler wprowadziłby komunizm, gdyby nazizm nie wypalił - sytuacja byłaby analogiczna do tej, która jest w tej chwili w Rosji, czyli armii 50 000 nazi skinów wspieranych przez rząd, mających rozwiązać problem Rosji z imigrantami i to wszystko w kraju, który jeszcze niedawno chciał dokonać globalnej rewolucji komunistycznej. Każdy totalitaryzm jest zły i należy go bezwzględnie tępić, peace ^^
Nadal u steru, sił dodaje nurt gniewu, nadal przy mnie wiatr umiera z braku tlenu...