Autor Wątek: Digidesign Eleven Rack Guitar Multi Effects Processor  (Przeczytany 126292 razy)

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
@Mondomg, @Yony, próbowałem wszystkiego, przewaliłem już tych cyfr tyle, że dosyć swobodnie się po nich poruszam.
Ale... przeinstalowałem Windows z XP na 7, i Pro Tools już zaskoczył bez problemu, ale 11R dalej ma takie same objawy gdy tylko podepnie się go pod USB.
Wszystko jest normalnie kiedy urządzenie działa jako standalone, ale już wszystko jest załatwione i dostanę jeszcze jeden egzemplarz na wymianę.
Jeśli zagra, to zostaje ze mną, bo jest wart każdej wydanej złotówki.
Pierwsza, bardzo ważna moim zdaniem rzecz, to uczucie, że nie gra się na urządzeniu cyfrowym, tylko na najprawdziwszym lampowym wzmacniaczu, po chwili z powrotem przepiąłem Line 6 i różnica jest bardzo odczuwalna.

To tyle z pierwszych wrażeń. Jestem jak najbardziej na tak, mam nadzieję, że te dziwne akcje z USB, to wina wadliwego egzemplarza i z drugim urządzeniem takie same historie się nie powtórzą.

Swoją drogą 11R to takie hula-hop na ten rok jeśli chodzi o sprzęt gitarowy, nie?
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.