Autor Wątek: Digidesign Eleven Rack Guitar Multi Effects Processor  (Przeczytany 131074 razy)

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
No i dupa zbita, przyszedł dziś 11R.
Podłączyłem sprzęt, wszystko elegancko hula, brzmienia dupę urywają, wszystko ładnie pięknie, trololo.
Więc myślę sobie, zostaje u mnie... no to wziąłem Pro Tools, podłączyłem 11R do USB i... umarł.
Jeden wielki pisk, syk, i regularnie powtarzające się trzaski.
Spanikowałem trochę, bo urządzenie wypożyczone ( w panice nawet napisałem do Zorro) ale wziąłem 3 głębokie wdechy i po 2 próbach przywrócenia ustawień fabrycznych, wszystko zaczęło śmigać jak złoto.
Ok.
Ponownie podpinam 11R do kompa przez USB i... dupa blada, znów zdechł. Piski, syki i trzaski.
Nie pomogło wypięcie kabla USB, trzeba było znów przywracać ustawienia fabryczne.

W zasadzie to miałem napisać w temacie: "Co was najbardziej wkurwia." Ale tu jest chyba bardziej na miejscu.
Ktoś miał podobne doświadczenia? Znalazł rozwiązanie? Chce się nim ze mną podzielić?

Moje marzenia o nowym sprzęcie poszły się paść. :(

Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.