Za ok. 640 da się zrobić nowego M-Audi Fast Track USB - 2 preampy combo, phantom, 4 outy, MIDI i inne pierdoły typu pad i HiZ, latencja ok. 5,xx ms - póki co nie narzekam na niego, jak co to pw - takie coś mam na myśli :
http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackPro.html
i powiem Ci że lepiej dołożyć te 200 stówy bo to niewielka różnica w sumie, a w sprzęcie jednak pokaźna ...
Lekko odkopuje , sam rozglądam się za zewnętrznym interfejsem i tu pytanko : czy ta karta (Fast Track Pro) eliminuje opcje instalowania Asio? Interesuje mnie to dlatego że obecnie po odpaleniu Cubase (a co za tym idzie odpala się też zainstalowane Asio w pasku) delikatnie zmienia mi się przesterowane brzmienie
Wiem że ciekawostka ale tak jakoś się dzieje
Jako że mam starocia w postaci Audigy2 instalowanie Asio jest nieodzowne żeby zniwelować opóźnienia. Rozumiem że przy Fast Track Pro Asio jest zbędne?
ps. skoro są dwa wejścia to można jednocześnie nagrywać dwie osobne ścieżki? Może głupie pytanie ale nie wiem
A pytam bo chce sobie nagrywać z Axe dwa ślady na stronę jednocześnie z lekko innymi ustawieniami
Wielośladowe interfejsy czaje (Presonus Firestudio na ten przykłąd) a ten rozumiem jest "dwuśladowy" ?