Autor Wątek: Gotowanie! Ot co!  (Przeczytany 36518 razy)

Offline Vertigo

• Pr0
  • I'm here to solve problems.
    • Good Girl Maggie
Odp: Gotowanie! Ot co!
« 18 Lis, 2010, 11:28:04 »
Domin kotku - ty chyba jesteś veganem albo zrozumiesz jak dorośniesz :D po za tym widzę, że niektórzy na wyraz kiełbasa reagują jednoznacznie co podważa trochę ich orientację :P Bo mnie akurat kojarzy się tylko z żarciem :P No ale ja tam nie wnikam kto co lubi ;) Po za tym po co zaglądasz jak takie to geyowskie :D 21 odpowiedzi w 14h i to z przewagą nocy - przynajmniej jakieś poruszenie na forum :) Jakby nie było najlepszymi kucharzami świata są faceci - dla mnie szef kuchni byłby zajebistym zawodem :D Tym bardziej w jakiejś konkretnej restauracji :)

Dla prawdziwych miszczuf kuhni.
Robimy frytki. Kupujemy mix warzyw (ja preferuję chiński) i sos słodko kwaśny. Dusimy mrożonki z hortexu i dodajemy sos. Jako że ma być ful wykwintna uczta - podsmażamy pierś z kurczaka pociachaną w kosteczkę. Wszystko razem to miSZCZ przez duże esz. Oczywiście z ryżem zamiast frytek lepsze. Alternatywą dla kurczaka mogą byc i te parówki :D.

To koniecznie muszę spróbować :D ryż akurat mam, ważywa skołuję i mam sos chilii bolonese do spagettu :D Zobaczymy co z tego 'wyjdzie' :D