Autor Wątek: Przestrzegam przed REK Guitars - kompletny brak profesjonalizmu !!!  (Przeczytany 122713 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Temat merytorycznie IMO jest wyczerpany. Ergo!: ;)

wiesz my tutaj przeliczamy czas na pieniadze..wiec jak mnie nie ma w firmie ze 3-4 dni to jestem w plecy 1000£..

Andy- gdybym się niniejszym publicznie oświadczył, to weźmiesz mnie na swoją dziewczynę? Potrafię wiele rzeczy, możesz się zdziwić ;) Semedi może potwierdzić! A propos - jeden warunek: chciałbym móc raz na parę miesięcy mieć z nim "widzenie", w odosobnieniu... :P

(ktory wisi mi kase tak nawiasem od ponad 2 lat)

tobie też? ;D

Coś mi się pojebało, sytuacja miała miejsce jak się dowiedziałem, że będę ojcem, wiec ponad 2,5 roku temu ;] Ale co zrobić jak się diluje z alkoholikami? Przeca wiadomo, że każdy pijak jest z łodzi ej
wiosło znaczy się leworęczne było? ;)

Czy ja od Was wszystkich po pijaku pożyczałem kasę i nie pamiętam? :D

Andy - akurat rozumiem Twoją ironię z brakiem konkurencji w Polsce. Natomiast dla przykładu podałbym pana REKa do sądu. Macie też z kumplem bez łaski pełne prawo domagać się zwrotu pieniędzy/usunięcia fuszerki. Nieważne, czy kurierem wyślesz gitę z Londynu, czy ja bym wysyłał stąd - też bym przecież nie jechał pod Wrocław. Miałem i mam na stanie Mayo naprawdę tylko dlatego, że jak bym się wpienił, to za 1,5h jazdy autem bym wisiał ziomowi na grdyce! Ale akurat nie mogę narzekać. To samo z lampą MG - też ziom z okolicy. Fakt - jest to tylko mentalne przyzwyczajenie, że odległość ma znaczenie - w praktyce już teraz nie.
Paczki z głów!