Autor Wątek: POMOGĘ czyli temat samopomocowy  (Przeczytany 182570 razy)

Offline Tolein

• Pr0
Odp: POMOGĘ czyli temat samopomocowy
« 16 Paź, 2010, 21:09:53 »
Nie zauważyłem nawet że Dex tam napisał crt...
I nie, mam tylko 17", zdaje się Soniaka (dalej sprawny, 1600x1200, obrośnięty kurzem, ma prawie nowy bezpiecznik). I raczej mi z nim nie po drodze do Częstochowy... ;)
Może jak kupię sobie jakiś nowy sprzęt (w szalenie odległej perspektywie) to coś się pojawi, choć szczerze wątpię (mam mnóstwo znajomych, którzy nie dbają o to co mają
Spoiler
, do momentu aż im się zacina guitar pro, albo może by chcieli protoolsa odpalić, albo inne govno, a tu nagle brakuje megahercuf czy innych megabajtuf).

Jak się rozejrzę jeszcze po swoim pokoju, w którym na dobrą sprawę już nie mieszkam i coś znajdę ciekawego, to nie omieszkam wspomnieć.

A i przygarnę wszelkiego rodzaju mechanizmy zegarowe, ogólnie rzeczy z dużą ilością zębatek na wierzchu, repliki obrazóz hieronima boscha oraz dziwne kapelusze, najchętniej takie stylizowane na (nie naszą) epokę.

Ach, jakieś podręczniki licealne w języku polskim oraz angielskim powinienem mieć, choć nie w przesadnych ilościach. A i jakieś książki dla dzieci, gdyby jakiś tatuś forumowy był zainteresowany, pewnie znajdę coś ciekawego.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon