Autor Wątek: POMOGĘ czyli temat samopomocowy  (Przeczytany 182561 razy)

Offline Tolein

• Pr0
Odp: POMOGĘ czyli temat samopomocowy
« 16 Paź, 2010, 20:21:59 »
Płytkę, ale jaką, bo fajne dla mnie może być bardzo nie fajne dla Ciebie. A pas nawet by się chyba przydał, mimo, że jestem zdecydowanym zwolennikiem prostych, czarnych nylonowych za 10 zł ( najładniejsze som... ).
Zaczyna się...
No ale to jak nie lubisz to nie bierz bo ktoś inny może lubi -.-
Co się zaczyna, mówię, że chętnie przyjmę i że się przyda, po to pytam o jaką płytkę chodzi ( tj. Hard Rock, Jazz, Brutal Death Metal, czy co? ).
Chodzi np. o to, że ten temat bardziej mi się kojarzy z takim robin hoodem, oddajmy ludziom rzeczy, które nam nie są potrzebne, a im są bardzo potrzebne i ich nie stać.
a nie - może mi się przyda, może nie, a ktoś akurat oddaje, to się wzbogacę, a co?!

btw. jak ktoś rozpaczliwie poszukuje przestrzeni dyskowej, to mam kilka magazynów śmigających na ata, 3.5 cala. dwa 80gb (z tym że jeden z nich wolałbym podesłać do kogoś kto dysponuje stevenem slatem i puścić w obieg publiczny za pomocą poczty polskiej), jakieś pojedyncze 40 i 20. nie jestem pewien działania dwóch ostatnich, ale jest to wszystko do sprawdzenia (jak tylko odzyskam kontrolę nad swoim życiem oraz komputerem).
mam też jakieś rupiecie typu p3, dwuprocesorowa płyta pod p3, starożytny ram. choć wątpię, że się to komuś jeszcze przyda.

o monitorach crt nie wspominam, bo to padaka i można na dowolnym składzie rupieci wyrwać za grosz.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon