Temat bylby wczesniej, ale bez zdjec to nie wypada...
Udalo sie pojechac do Wiednia z Jackiem wlascicielem sklepu Guitar-Max i Pawlem Kameckim
Po dlugiej podróży dojechalismy na mejsce klub Arena
Po o pewnym czasie poszlismy na backstage - ale nie bylo tam Dina..trzeba bylo poczekac
W miedzyczasie troche pogralem na starej 8 Dina.. gram sobie gram, a tu nagle winda sie na pietrze zatrzymuje, drzwi sie otwieraja a tam Dino ! - i odrazu "hej to moja 8"
Po tym jak Dino sie pojawil przyszedl czas na niespodzianke - NGD - prezent od Jacka z pomocą Dina i Pawla Kameckiego
ulepszony "Digimortal" zrobiony przez Pawel Kameckiego
Dino podpisuje gitare...
Pawel Kamecki z Dinem
Pawel sprawdza 8 Dina
Przed koncertem poszlismy zobaczyc inne gitary Dina
Jacek, Dino i Pawel
Strasznie ciezka ta gitara Demanufacture.. neck i body klon....
Potem poszlismy troche pogadac, Dino z zespolem zaczeli przygotowania do koncertu....
i zaczal sie koncert...
Podczas Fear Campaign Dino zaprosil mnie na scene zebym mu "pomogl" kilka riffow zagrac
Koncert genialny, trzeci raz widzialem FF w tym roku, za kazdym razem jest lepiej, fajnie ze zagrali Securitron (Police State 2000), Big God i Dog Day Sunrise..
Po koncercie troche porozmawialismy z zespolem i kolejne godziny spedzone na rozmowach z Dinem o gitarach, NBA i innych rownie ciekawych tematach...
Po tym jak tech Dina ustawil gitare (struny 10-46+54 A standard) Dino troche pogral na gitarze
Bardzo mu sie podobala - odrazu zauwazyl kilka waznych udoskonaleń w gitarze - lepszy neck, Inlay, binding, gitara jest tez dokladniej pomalowana.
Dinowi bardzo podobalo sie ze gitara jest lżejsza od oryginału, ogólnie jakby mógł to by ja sobie odrazu wziął do LA hehe
Specyfikacja:
Body - Wawa
Neck - Mahoń 3 częściowy
Podstrunnica - Klon, nakladka heban Makasar
Binding
Progi Jumbo
Bridge - Ibanez Lo Pro 7
Tunery Gotoh
Przetwornik EMG 707 9V + vol
Schaller strap locks
Ogolnie byl fajny dzien...
Bardzo dobre ciasto czekoladowe mieli w tym klubie