Autor Wątek: Fender Don Johnson kendi pussy rott koloriren “Majami Weiss” Stratocaster  (Przeczytany 3821 razy)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Fender Don Johnson kendi pussy rott koloriren “Majami Weiss” Stratocaster.

Blekdżek na Blekałtach z bekapem Blekmaszin, Blekstar na Blekszadoł z Piczblekiem i bleklejbelem na bekstejdżu – to wymarzony rig każdego białego człowieka. Jednakże długa jest droga wiodąca do wymarzonego Shectera. Wie to każdy amator brzmień profesjonalnych. Więc ciągle kontynuujemy wciąż dalej trwający quest. Poszukiwania nasze bezskuteczne, prowadzą nas do frustracyj i migren permanentnych. Zanim jednak posiądziemy nasz wymarzony święty growl, musimy zaliczyć kolejne lelewele wtajemniczenia.

Dnia pewnego Żorasty kroczył ścieżką polną i zanapotkał sklep muzyczny przewchuj zaopatrzony, na wystawie którego wisiał lśniący czarny Szekter, piękny jak Małomi Kjukamber. Weszet tam, ale Pan Sprzedawczyk powiedział, że jest za mało nindża i niech wróci jak zaliczy wszystkie stopnie wtajemniczenia (tzn. zarobi pinędze). Poszedł więc Żorasty do żony i mówi: „Daj dzięga na blekdżeka, pliiiiiiz.”. Żona na to „Ochujałeś?! Do kasyna idziesz?!”. Żorasty na to: „Nie, blekdżek to taka gitara”. No to żona hyc do szafy i wyciąga gitarę co ani Szekter, ani blekdżek, tylko jakiegoś Leszczspola, w dodatku od tego antysemity i damskiego boksera Mela Gibsona (niechybnie nabytym w sklepie muzycznym „Pasja”).

Trochę się Zorrasty wkurwił i od razu wystawił gitarę na portal aukcyjny „Ojapierdolle.pl”. Niestety nikt nie chciał kupić tej badziewnej gitary, nie mówiąc już o tym, że zamiana na Blekdżeka była nawet poza sferą marzeń. No to Zorasty powiedział – „adajta cokolwiek”. No i już miał się zamieniać na komplet Duralexu, prenumeratę Wiadomości Wędkarskich i starego, schorowanego owczarka Border Collie, wtem nagle pojawiła się możliwość posiąścia instrumentu Dżonsona, dokładnie tego samego który brał udział w słynnym serialu o perypetiach sympatycznego insekta pracującego dla amerykańskiej milicji.

Zorrasty, jako wielki idol Dżonsona, nie zawahał się w mgnieniu oka i po tygodniu  bicia intersu, zapiął swego.

Z pieca:
Chiralność: prawoskrętna
Korpus: zręcznie selekcjonowany z ręcznie selekcjonowanej europalety olchowej.
Szyjka: macicy z chuj wie czego bez nadklapki
Tegesy: żelazne
Picwąsik: plastikowy
Rychtszwanga: pięciosprężynkowa
Hambakiery: jednocewkowe (z plasticzkiem i nierówno przyciętymi dzyndzlasami)
Struny (patrząc od strony wierzchnio-górnej trzymającego): gruba, gruba, gruba, cienka, cienka, cienka
I taka dziura do czegoś (pusta w środku)
Progi: ułożone drabinkowo-zacieśniająco, horyzontalnie do osi podłużnej instrumentu, szersze z przodu, węższe z tyłu.

Zagralim:

Podsumowanie: oprócz mnóstwa mankamętów - obok Schectera toto nawet nie stało. Nie warto. Ocena: 4/16.

Ukłony

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wielki plus za historyjkę, uśmiałem się :D
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Maciek

• Pr0
 :allah: :allah: :allah: :allah:
Historyjka jak i test mnie rozjebały :D
Wróblu jesteś moim mistrzem

Offline domas

• Moderator Globalny
  • Dziki osioł numer raz
    • Animus
Wróblu, Ty widzę niezłe szwindle próbujesz kręcić - podliczyłem wszystkie struny, jest ich o całą jedną grubą za mało. Poza tym jebnąłeś się w nazwie, to Sevenender. Dozbieraj i kup lampę:/

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
wycierasz mi kawę z klawiatury :D
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Dla mnie najśmieszniejsze to jest "policjanci z majami". ;)
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline blackdahlia

• Pr0
To ja jednak chyba bardziej Wróbelka kocham niż Batmanka.
A strato fuj. A jak szekter to nie jakiś blekdżek, tylko znany i szanowany omam 7.

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Prawoskrętna, chociaz czerwona, to mnie zmylilo. Fajna kaczka.

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
zajebisty test :).
"to by było na tyle specyfikacji.." ;d

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Dziękujemy za słowa wsparcia. To one właśnie, co ja mówię - to Wy dajecie nam siłę do bezustannego podnoszenia poziomu merytorycznego sevenstring.pl. Może wybierzecie co chcielibyście zobaczyć w kolejnych testach z naszych szpejów? Jutro zanosi się na kolejny.

Offline hawran

• Gaduła
  • że co?
    • zespół 8ball
Wrobel prawie sie przez Ciebie udusilem bo mi kawaleczek zapiekanki com ją jadł podczas czytania Twojej historyjki wpadł w nie tą dziurkę co trzeba... tzw wrong hole :P
szacun za test :)
Quicquid Latine dictum sit, altum videtur

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy

Offline Turgon

• Gaduła
Buahahahaha :D Ale pięknie Ci się język plątał wróblasty :D
Ssiecie.

Offline Dale Cooper

• American Pro Hater
  • Pr0
    • CTG TV
A mi się nie podoba, nie śmieszy mnie, no i nie lubię Was.

Spoiler
mniut i piah

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
Może wybierzecie co chcielibyście zobaczyć w kolejnych testach z naszych szpejów? Jutro zanosi się na kolejny.
synkopa!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Co to za prawoskretna kaczka
Vox V848 McCoy

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Oj tam, na pewno pieścicie sie z wró po godzinach, nie narzekaj zorro.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Zomballo

• Gość
Dlaczego to jest w ofwtopie? Sie pytam?
Normalnie Wroo wygrałbyś tym topiciem wodną paraolimpiadę :D

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Dlaczego to jest w ofwtopie? Sie pytam?
Było normalnie w: "gitarach ośmiostrunowych", ale administracja nie wytrzymała, bo testowane wiosło wcale nie ma ośmiu strun. Tylko na pierwszy rzut oka ma.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
A ten zaś mi jeździ po Szekterze :(
Chujowe wiosło ;) Test wiela lepszy od niego :P
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline lis

• Gaduła
Wyślij to na konkurs Bernie Rico:D
Zajebiaszczy test.
I podpisuje się pod tym że Synkopa powinien być w kolejce
"It doesn't matter what people say about you, as long as they're talking about you."

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Matko jedyna, Jezu drogi. Wciąż macie endorsing w Polmosie na wiśniówkę?

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
a poza tym nieskromnie uważam, że zwroty w stylu "amator brzmień profesjonalnych" czy "święty growl" powinny wejść na stałe do języka ss7 ;)

Owszem, to jest niezłe! Ale czytając powyższy tekst najbardziej się ucieszyłem z:

Więc ciągle kontynuujemy wciąż dalej trwający quest

:)