Autor Wątek: SERIALE czyli co oglądamy w odcinkach  (Przeczytany 187750 razy)

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Daredevil jest przedobry, chłopaki naprawdę się postarali. Tylko nie polecam filmu w ramach zapoznania z tematem, bo jest niepotrzebny, poza tym, przehooyowy ;)

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Dude, jak ja czytałem komiksy o Daredevilu i Electrze to Ty na chleb mówiłeś beb i zapylałeś po drabinie na dywan ;)
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
No to mogę Ci szczerze powiedzieć, że serialem osrasz się na miętowo ;)

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Ok, zakupię odpowiednie pampersy przed seansem :D
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
Silicon Valley- produkcja HBO, dzisiaj łyknąłem pierwszy sezon, jak pelikan szproty, czy co tam pelikany łykają. Jeśli ktoś z grubsza chociaż obraca się w towarzystwie startupowym, idzie się naprawdę nieźle uśmiać, mimo, że teoretycznie to nie do końca komedia w teorii. Drugi sezon wychodzi od kilku tygodni, wracam do oglądania ;)

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Ja zaczalem ogladac mini serial The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst. Na razie pierwszy odcinek poszedl ale klimat jest super. To taki w sumie bardziej dokument jest, niz faktyczny serial. Historia jest konkretnie zakrecona, panu Durstowi tak zle z oczu patrzy, ze szok. Calosc fajnie zmontowana, oglada sie z zapartym tchem. Sa zdjecia policyjne, stare nagrania, tasmy, nowe wywiady itd.

( Obraz usunięty.)
Skonczylem tego Jinxa, no jest mega musze przyznac. Ostatnia scena to w ogole jest takie WTF!!! Niesamowita historia, zdecydowanie polecam wszystkim ten dokument. 6 odcinkow, po godzine kazdy. Na prawde warto!.

Offline valerie89

• Nowy użytkownik
    • Darmowe GRY ONLINE
Z nowszych oglądam Better Call Saul, Daredevil, iZombie i Marco Polo - polecam wszystkie. Teraz czekam na nowy sezon Detektywa.

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
Mały hint, w offtopie posty nie nabijają licznika. ;)

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
Nie wiem czy ktos polecal czy nie

THE FALL - zaczalem wczoraj ogladac 1szy sezon, miazga!
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline p0ison

• Gaduła
Zaczął się już nowy True Detective: Season 2. Oglądał ktoś ?

Offline aciek_l

• Pr0
Wczoraj oglądałem True Detective. Zapowiada się bardzo dobrze. Jeden zbieg okoliczności był trochę rażący, ale poza jest czad! Odpowiednio ciężki klimat dalej panuje. I mam nadzieję, że taki się utrzyma. Historia wygląda na trochę większą skalę, niż w pierwszym sezonie, a ta kameralność pierwszego sezonu dodawała trochę do ciężkiego klimatu, ale, jak wspomniałem - po pierwszym odcinku nie ma zawodu i jest ochota na więcej.

Offline wuj Bat

• Pr0
Yess! Będę paczał jak tylko dodadzą tłumaczenie (bo żona ;)).
ED: ooo, już jest, szybciutko znalazłem! :onan:
« Ostatnia zmiana: 23 Cze, 2015, 18:43:37 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline Pronounce

• Pr0

Na świeżo po jestem.
Farell póki co mnie nie przekonuje, po odcinku miałem wrażenie, że na siłę starają się stworzyć ciężką atmosferę, super muzyka.
Oglądać będę bo co robić ;)

Offline gitarzystamama

• Nowy użytkownik
    • Diamond Studio
Ja czekam na kolejny sezon The Walking Dead.; )

Offline wuj Bat

• Pr0

Na świeżo po jestem.
Farell póki co mnie nie przekonuje, po odcinku miałem wrażenie, że na siłę starają się stworzyć ciężką atmosferę, super muzyka.
Oglądać będę bo co robić ;)
No, jest ciężki klimat, ale zaintrygowali mnie! Za dwa dni kolejny odcinek!
Paczki z głów!

Offline Amal_68

• Pr0
  • You've heard of the golden rule, haven't you?
Last Ship.

Kurwi.
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!
*** http://ucio94.soup.io/ ***

Orange

• Gość
top gear mi się skończył.

Offline Nightmarishreaper

• Pr0
  • ÞUNGR HNÍFR. Þessi hnífur á að vera þungur.
    • Dimension Eleven

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Nawet fajni ci WIKINGOWIE. Nie udają nie wiadomo jakiego poziomu, ot takie "Pamiętniki Wampirów" tylko zamiast kłów są plastikowe toporki, a zamiast fordów mustangów takie żywe konie :P Chociaż co ciekawe, jest w tym sporo nawiązań do realnej historii - Wikingowie naprawdę łupili Paryż, a jednego z ich wodzów wydali za jakąś ważniachę i zrobili księciem. Natomiast...

GRA O TRON sezon V - niestety, ale po słabym IV równia pochyła jeszcze bardziej pochyla się w dół. Obecnie to już chyba chodzi tylko o pokazanie, kto jest większym zbokiem / perwersem / kto zrobi większą bzdurę i (nie?*) ujdzie mu to na sucho. Wcześniej flaki czy inne cycki miały chociaż pozory wytłumaczenia, teraz jest siak dla sieki. A jak się pojawia postać z chociaż szansą na bycie normalną (ta młoda Lannisterówna z Dorne), to nie przeżywa następnego odcinka. Bo po co...

*Jon Snow wreszcie się doigrał trolololo... :D
« Ostatnia zmiana: 20 Lip, 2015, 07:34:21 wysłana przez MrJ »
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline aciek_l

• Pr0
Trzeci sezon Hannibala to już jest niezły hardkor, jeśli chodzi o klimat...

Offline domas

• Moderator Globalny
  • Dziki osioł numer raz
    • Animus
Narcos, 10 na jebane 10!

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Utopię ktoś atakował?
return to monke

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
Narcos, 10 na jebane 10!

Obejrzałem ostatnio,  klimat swietny. Szkoda, że nie rozwinęli wątku budowania imperium, jak w breaking bad.

Offline Aremenius

• Pr0
  • HUE
Pilot "Lucifer" - miazga, czekam na więcej <3

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
@Aremenius

to sobie poczekasz :P cos chyba nic dalej nie ruszy skoro pilot byl chyba z 3 miechy temu
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||