Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: theremin w 05 Sie, 2011, 00:19:18Z forum dla basistów: CytujJa pierdole, gitarzyści to mają nasrane we łbach. Pierdolone księżniczki z wiecznym okresem...CytujJa bym powiedział raczej, że wokaliści.Gitarzyści to takie niewydymane brzydulki, które myślą, że wszystkie pozjadały rozumy i że zawsze mają rację. Daj linka to zaspamujemy im temat kawałami o basistach.
Z forum dla basistów: CytujJa pierdole, gitarzyści to mają nasrane we łbach. Pierdolone księżniczki z wiecznym okresem...CytujJa bym powiedział raczej, że wokaliści.Gitarzyści to takie niewydymane brzydulki, które myślą, że wszystkie pozjadały rozumy i że zawsze mają rację.
Ja pierdole, gitarzyści to mają nasrane we łbach. Pierdolone księżniczki z wiecznym okresem...
Ja bym powiedział raczej, że wokaliści.Gitarzyści to takie niewydymane brzydulki, które myślą, że wszystkie pozjadały rozumy i że zawsze mają rację.
Ni chuja. Sam jestem basistą.
a te matki czepiają się tylko, zestresowane czymś okropnie, jakby latorośle co najmniej grzebały w niewypałach. Współczuję mężom ty kobiet!!! My tu z Szymem a to powygłupiamy się, a to pośmiejemy, a tamte spięte, że nawet plemnik się nie przeciśnie.
Lamy w piecach stoją a nie wiszą, co skraca im zycie
wrobelsparrow [Pon 13:34]:jedyny na świecie solo to się rozpadł majkel dżekson
Ja osobiście nie znam żadnego Chińczyka więc z ich strony żadne zło mnie spotkać nie mogło.
Nie spotkała Cię nigdy trauma grania na Skajłeju ani innym Sounderze?
lord_awesomeguy [Wto 11:16]: anal na ślinę?wuj Bat [Wto 11:16]: takSemedi [Wto 11:16]: yepwuj Bat [Wto 11:16]: lepiej tak niż wcaleSemedi [Wto 11:16]: fakt, zerwalem sobie wędzidełkoSemedi [Wto 11:16]: ale było wartowuj Bat [Wto 11:16]: a, to wtedy u mnieSemedi [Wto 11:17]: u Ciebie było drugi raz
No ja nie rozumiem jak można nie móc słuchać death metalu.