Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Takie gadanie ze sie nie chce. A nie wpadłeś na to, ze ktoś tego nie lubi. Mnie tez nie jara ze wychodzi nowy epizod, do wczoraj mnie widziałem żadnego z poprzednich, a mam blisko 30 na karku. Obejrzałem wczoraj IV i mnie nie porwało. Obejrzałem dla przyzwoitości i tak tez obejrzę pozostałe, jednak cos czuje, ze fanem uniwersum SW, czekającym z wypiekami na twarzy na kolejne części, nie zostanę.
A tam zaraz przypierdalamy. Po prostu harypoterowcy to pedały.
To może nie chcieli z Tobo iść ?
(...) w moim aucie siedziała z tyłu jedna osoba i chciałem położyć tam kurtkę, a okazało się, że podobno "nie ma już tam miejsca", to po prostu chuj mnie strzelił...(...)
"jestem baristą w McDonald's"chyba jeszcze bardziej autystyczne od "kucharza w multimilionowej korporacji" (że niby restauracja)imo smh tbh idc
Chciałbym zwrócić uwagę na niecenione zasługi nowej władzy w kwestii krzewienia wiedzy. W kilka dni nauczyli połowę społeczeństwa, że istnieje coś takiego, jak Trybunał Konstytucyjny.
Twoja stara jest chyba mahoniowa.
Kumpel z pracy, który jest dwukrotnie ode mnie starszy:"Pókiś młody, ruchaj ile wlezie - nawet takie one-night-stands. Przynajmniej będziesz miał co wspominać".
Cytat: sylkis w 08 Sty, 2016, 22:04:17Kumpel z pracy, który jest dwukrotnie ode mnie starszy:"Pókiś młody, ruchaj ile wlezie - nawet takie one-night-stands. Przynajmniej będziesz miał co wspominać".Sie Syklis pojawił. Witaj cumplu, w ciąży byłeś?