Introductio:
Zaprasza was magazyn Drops,
w sobotę, punkt dziewiąta,
niech zbudzi się, kto jeszcze śpi,
usiądzie, kto się krząta
Drops, drops, drops...Sporo off topowych tematów jest debilnych i umiera naturalną śmiercią, pomyślałem więc, że jeden więcej nie zaszkodzi. Ku poprawie humoru (głównie swojego), a może i lekkiemu walorowi edukacyjnemu
(co jest naciągane, jak stringi na członku... Klubu Anonimowych Grubasów ) - przedstawiam!:
Ciekawostki o naszych członkach! I członkiniach! Bo chodzi
oczywiście o członków 7-string!
Jest to z założenia temat onanistyczno-ekschibicjonistyczny, mający ujawnić co nieco i przynieść wytchnienie w tym strasznym świecie.
"Na każdym zebraniu jest tak, że ktoś powinien zacząć", no, więc wypada zacząć
Bat ciekawostki:
- to, że jestem leworęczny, to nawet o tym nie piszę
- ale za to np. jestem człowiekiem, który nosi w trakcie swojego krótkiego żywota - już trzecie nazwisko! Nieźle, nie?
- jako 12-letni smarkacz zająłem drużynowo III m. na Mistrzostwach Europy w szachy
Krajów bloku wschodniego, oczywiście - takie były czasy - ale jednak! A teraz - to byle śmondak mnie ogra!
- jako 15-letni smarkacz na koniec podstawówki otrzymałem odznakę "Srebrna Tarcza", za max średnią itd., ale, jak pokazało życie - w niczym to nie pomaga. Bardziej pomagają twarde łokcie i dupa.
- obciąłem sobie bagnetem paznokieć. Przez przypadek, ma się rozumieć. Zawiozłem go błyskawicznie do szpitala, chirurg popatrzył i wyrzucił do śmietnika
Stwierdził, że nie przyrośnie, bo sam miał taki przypadek, przyszyli mu, nie przyjął się i musieli zrywać, co było masakrą. Powiedział też, że nie daje absolutnie szans, żeby mi odrósł. Ale tak wierzyłem, wczuwałem się i masowałem przez opatrunek, że po 9 miesiącach pojechałem do szpitala, żeby mu pokazać i usłyszeć: w medycynie też zdarzają się cuda
- no i najlepsze: jestem jedynym człowiekiem w Polsce (powiedzmy - z urodzonych przed rokiem 80'), który nie oglądał "Seksmisji"! I w tym stanie planuję dożyć śmierci...
Zapraszam Państwo na bat-salony!