W zasadzie nie miałem żadnego ciśnienia na to wiosło, ale przypadkiem zauważyłem je na allegro w dość niezłej cenie z casem. W dodatku było z mojej okolicy, więc od razu standard, czyli propozycja dogadania się za allegro i małej obniżki ceny
Kilka fotencji:

Mimo że raczej niski model to trudno jakieś niedoróbki znaleźć, wykonanie naprawdę niezłe. Osprzęt średni, klucze w zasadzie trzymają strój, ale poruszają się tak niezbyt gładko - chociaż kilka kropel oleju załatwia sprawę. Z dechy brzmienie jest raczej ciemne, z pewną ilością mułu. Czuć, że klonowa nakładka robi przede wszystkim za upiększacz - ale jakoś mi to nie przeszkadza

Hz`y miałem od razu wywalać, ale chyba jednak chwilkę posiedzą, całkiem fajnie się wpasowują w charakter gitarki, zwłaszcza w pozycji middle i neck przy średnich gainach można coś ciekawego ukręcić.
Zresztą, co tu gadać, jak na wiosło kupione za 1100 z casem jest super. Było co prawda trochę zaniedbane, głównie wizualnie (technicznie raczej bez zarzutu), ale wystarczyło czyszczenie, polerka i wosk i mamy gitarkę praktycznie nowiutką.