Ja robie pod e-Trade, a w zasadzie robilem, bo sie obsralem ugiety iloscia opcji. Jest to silnik na zewnetrznych serwerach i biora 3% od obrotu, wiec nie jest to o co Ci chodzi, ale to firma zajebiscie dynamicznie sie rozwijajaca i pewnie do tematu sklepu do nich wroce. Ziaa z ktorym pracuje ma sklep softowy u siebie na serwerze, ale jaki to bede wiedzial jutro, bo wtedy z nim pracuje, dam info o + i -
Tak BTW, narazie i tak mam to w dupie, bo ilosc produktow jakie mam rowna sie sztuk kilka i allegro narazie mi styka, wlasnie zarejestrowalem u nich sklepik. Troche padaka, bo wczesniej pod firme mialem zwykly ROR, a allegro bardzo chce, by bylo to konto biznesowe, co mnie troche przytlumilo czasowo, ale promo, ilosc userow i latwosc customizacji wygladu strony jest nieporownywalnie przyjemniejsza od wszystkiego a la soft/serwer sklepu internetowego
EDIT: tu masz przyklad sklepu pod e-trade
http://amptone.pl/ Wlasciciel tej stronki to moj dobry kumpel, podpytam go ile dal za layout, robil go (chyba, jesli dobrze pamietam) u e-trade rowniez