Sinqu - Dime pewnie tak nagrywali - i Nile też
Zależy, co się lubi. Ja tak nie lubiem, a trochę się naszukaliśmy punktu G na kolumnie 
A w diabeł-metalu to ma jakiekolwiek znaczenie?... 
Wszystko to rozumiem i zgadzam się w 100 %, poprostu zaintrygował mnie ten "lubelski sound" - znajomy z tego forum podesłał mi linka

. "W imię zasad" od jakiegoś czasu nie udzielam się na żadnym forum i niech tak zostanie nie chce robić ani bałaganu Wam tu na forum ani ciągnąć tego off-topa - sprawa się wyjaśniła

Wracając do tematu "wszystkie przykłady brzmią jak - gitara z pieca nagrana sm57 i tyle". Szczerze to nie słyszałem jeszcze gitar zaraz po nagraniu które by mnie zabiły (być może tak ma być), natomiast to jak siedzą później w miksie to odrębna sprawa.
Nie piszę tego bo jestem kolo ze ohoho - mam 3 posty i wiem wszystko, natomiast nagrywam od ponad 2 lat kapele - ucząc się sam wiele (hmm niezly rym) i jeszcze nic mnie nie zabiło !!!, nagrywałem i mese, i 5150, triple XXX, Bognera, laboge mr hector, jcm, vox, orange, itd... nagrywałem sm57, beta 57, sm58, audix i5, e609, AT 3035, wstegami i co

, powiem coś o czym wszyscy wiecie i tak na solo c i 8505 i impulsach zagada lepiej

, ostatnio robiłem porównanie dopałek majac TS Ibaneza, MXR Distorion III, TS Home made, TS z Pandory, itd..., i co - najtanszy z allegro brzmiał identycznie jak pozostałe

do posłuchania tutaj
http://212.182.69.205/boosttest/ , ślady reampowane przez Reampbox Palmera do tego 1 sm57 > Presonus SC > firestudio, dobra rozpisałem się, sorki raz jeszcze... i bawcie się dobrze na forum,
Pozdrawiam Wszystkich !!!