Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
ej, ale wiecie że w Polsce też nie trzeba wozić ze sobą dowodu rejestracyjnego i OC?
Tutaj już w momencie zakupu samochodu musisz podać do umowy ubezpieczyciela. Jak jedziesz obejrzeć to już wysyłasz zapytania po firmach? Na szczęście potem możesz zmieniać. Zmieniać OC w trakcie roku Ed: no tak, inne realia. Tutaj np. nie masz w necie "Rankomatu", trzymasz się swojego lub piszesz maile. A w sklepie z częściami podajesz tylko numer rejestracyjny i wszystko wiedzą o Twoim samochodzie. To samo policja (Lögreglan ) - nie musisz wozić żadnego druczku OC przy sobie, a ostatnia liczba nr rej. to miesiąc, w którym robisz przegląd.
przecież nawet pod takim kątem widać, że progi krzywo
Bieda stajli. Na główkę nie starczyło. Na lakier nie starczyło, ppdstrunnica tez bez onanizmu. To jest zdjecie surowki, czy taka niewykonczoną kupiłeś?
Znalazłem zajebisty trening niewymagający przyrządów i mogę go robić w pracy.
Mnie cieszy, że udało mi się zejść z wagi 102kg (przy 185cm) do 89 na chwilę obecną. Głównie dietą. Ucięcie węglowodanów i dodanie zdrowych tłuszczów działa cuda :-)Polecam. Żanet Kaleta
Cytat: Bjørn w 16 Paź, 2020, 21:21:31Znalazłem zajebisty trening niewymagający przyrządów i mogę go robić w pracy. Poka :-)
parę miesięcy temu odkryłem to, zdecydowanie bardziej na mój niski poziom: