Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Zaprojektowałem sobie własne CNC i za miesiąc zaczynam je budować
Cytat: niedziak w 23 Mar, 2018, 20:07:06Zaprojektowałem sobie własne CNC i za miesiąc zaczynam je budować Będę wkurwion jak nie zrobisz z tego tematu :v
Śruby, szyny i wózki Bosch'a, wrzeciono Hiteco 1.1 kW, bo mocniejsze do drewna i małych frezów nie jest mi potrzebne, a stół 1300 x 800 z Z'tką 150 mm.Posty połączone: [time]23 Mar, 2018, 20:23:17[/time]Cytat: blendamed w 23 Mar, 2018, 20:15:29Cytat: niedziak w 23 Mar, 2018, 20:07:06Zaprojektowałem sobie własne CNC i za miesiąc zaczynam je budować Będę wkurwion jak nie zrobisz z tego tematu :vTematu nie będzie, bo będę to robić w fabryce po godzinach. Tajemnice handlowe i te sprawy.
Po półtora roku walki, klnięcia, prób i miliona wysłanych wiadomości - mamy kurwa pełen skład <3 Dzisiaj dołączył do nas basista i w końcu możemy zacząć logicznie i realnie myśleć o dalszych losach bandu, no cieszy no
Tematu nie będzie, bo będę to robić w fabryce po godzinach. Tajemnice handlowe i te sprawy.
https://www.rockmetal.pl/wiesci.html?news_id=30950_Kobong_wyda_reedycje_swoich_albumow
Podobnie jak pierwsze Lipali które teraz na allegrzu chodzi po 400PLN
Ja może podjadę z Ełku, kiedy i gdzie ten koń-cert?
Cytat: Johnny w 25 Kwi, 2018, 20:04:36Ja może podjadę z Ełku, kiedy i gdzie ten koń-cert?Johny, co Ty robisz w tym zapyziałym Ełku?