Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Zupa Bata znowu działa!
Cytat: wrobelsparrow w 14 Lut, 2017, 00:14:57Zupa Bata znowu działa!W ogóle zupa znowu działa!! Yay!
Cytat: Amal_68 w 14 Lut, 2017, 00:44:00Cytat: wrobelsparrow w 14 Lut, 2017, 00:14:57Zupa Bata znowu działa!W ogóle zupa znowu działa!! Yay!Tylko że wyjebało w kosmos wszystko wrzucone w ciągu ostatniego 1,5 roku.
Devin Townsend live. Bardzo cieszy.
Cytat: Lubder w 19 Lut, 2017, 02:22:19Devin Townsend live. Bardzo cieszy. Robiłem kilka podejść do Devina, ale no kurde, nie mogę zdzierżyć typa i jego dziwnej muzy :/
Cytat: majkelk w 19 Lut, 2017, 09:44:54Cytat: Lubder w 19 Lut, 2017, 02:22:19Devin Townsend live. Bardzo cieszy. Robiłem kilka podejść do Devina, ale no kurde, nie mogę zdzierżyć typa i jego dziwnej muzy :/Rozumiemy to.Tam jest klamka, ją się naciska. Dalej sobie poradzisz nie?
Kupiłem sobie w końcu (w większości śnieżnobiałe) części na własnego kompa do obliczeń, bo jeżdżenie kilka razy w tygodniu tylko dla dostępu do kompa to była żenua. No i od jakiegoś czasu mam własnego bezlusterkowca, też długo wyczekiwany zakup. Już powoli nie mam się na co GASować. SpoilerProcesor Intel Pentium, marzenie z dzieciństwa spełnione. Ale reszta specki już mniej biedowa