Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Ha! A w zasadzie ha, ha! ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)
Cytat: Zorro w 17 Lis, 2016, 15:22:15Ha! A w zasadzie ha, ha! ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)Mam nadzieję Z0440, że doceniasz artyzm środkowego zdjęcia xd.
Cytat: Zorro w 17 Lis, 2016, 15:22:15Ha! A w zasadzie ha, ha! ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)To jest to słynne NTB?
Podobajo mje sie podstrunnice.
To jest NBT, Neck Bolt Through
Dzisiaj zagram z Miastem Gniewu kilka utworów w wersjach akustycznych przed seansem w Heliosie z cyklu "Kino Kobiet". 300 wystrojonych dupeczek będzie na sali jak frekwencja dopisze
Cytat: indabrain w 17 Lis, 2016, 15:41:15Dzisiaj zagram z Miastem Gniewu kilka utworów w wersjach akustycznych przed seansem w Heliosie z cyklu "Kino Kobiet". 300 wystrojonych dupeczek będzie na sali jak frekwencja dopisze Trudno się gra akustycznie ze wzwodem?
Wiedziałem, że to nie mogło być 17!
( Obraz usunięty.)może i nie moje, ale cieszy póki jest
kamóflaszz resztą co za profanacja, każdy mieszkający z kobietą wie, że to KAPA!
Cytat: fdd w 23 Lis, 2016, 23:00:04kamóflaszz resztą co za profanacja, każdy mieszkający z kobietą wie, że to KAPA!Ha! Jak dostanę z kapcia, gdy ją poprawię po tym gdy znów powie "e, przestań rzępolić i zanieś narzutkę do CZYSZCZENIA " - to będzie twoja wina!