Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Nie, szóstka z gibsonową skalą
Ale ja nie robię gitary totalnie od zera, ot w jednej wstawię sobie po prostu P90
oczywiście dopalony 4 metal zonami. Dwa w linię i dwa w pętle
Cytat: g-zs w 08 Sie, 2015, 18:04:06oczywiście dopalony 4 metal zonami. Dwa w linię i dwa w pętleZapomniałeś o dwóch ysplitterach i kolejnych dwóch równolegle a p-90 potrafi spuścić srogi wpierdol w niskim stroju, oj potrafi
Cieszy mnie ten maluch - jeden z fajniejszych prezentów jakie dostałem. No i robi furorę / przydaje się na bekstejdżu ( Obraz usunięty.)22 sek.
Ja też pierwsze co pomyślałem jak zobaczyłem te zdjęcia "o, chyba robił te zdjęcia 12 letnim nikonem wielkości dwóch kart kredytowych z 5mpx matrycą"Swoją drogą nie wiedziałem, że już takie cienkie robią
Swoją drogą. Wiecie, że te zdjęcia robiłem 12 letnim Nikonem wielkości dwóch kart kredytowych z 5mpx matrycą?
Bez różnicy. Od jesieni PiS będzie miało prezydenta i władzę w sejmie. Na kogo wtedy zwali winę?
Cytat: nikt w 13 Sie, 2015, 11:43:41Bez różnicy. Od jesieni PiS będzie miało prezydenta i władzę w sejmie. Na kogo wtedy zwali winę?A ja ostatnio przeczytałem komentarz, że Polska zaczęła się sypać, że brakuje prądu itp. i że kaczyńskiemu wystarczył niecały tydzień po przejęciu władzy na zniszczenie Polski. Jeszcze tam było błaganie o powrót tuska wybawcy bynajmniej nie ironiczny, tylko 100% na poważnie. Zidiocenie tego narodu osiągnęło chyba maksymalny poziom.