Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Żarty żartami, ale w następnych wyborach Biedroń szykuje się na mocnego kandydata. Jak na razie, sprawia wrażenie bardzo poukładanego i dobrze administruje tym swoim Słupskiem.
Cieszy mnie perkusista który ogarnia wszystko co mu się da/powie
A kiedy będzie konkurs "Być jak Meszuga"?EDIT: Jak ta na prawym filmiku weszła z wokalem to mało ze strachu w spodnie nie narobiłem
MOJA SIOSTRA JEST W EREMEFIE I TO MIĘ CIESZY Jak się komu chce - http://www.rmf.fm/f/rihanna.html - tu wchodzimy i głosujemy na moją siostrę, to ta ładniejsza, w koszuli (zresztą, i tak wszyscy wiedzo )
Nie chcę się czepiać ale ta Twoja schwestra to najczyściej też nie weszła Ale fajnie że się dostała do "Być jak Z-Sutkiem-Na-Okładce-Anna"
Jeżeli pierwszym rozporządzeniem będzie jeden Skervesen dla każdego Polaka, to masz mój głos
Pobawiłem się Supirjorem i mi nie leży kompletnie, interfejs niewygodny... Wolę Addictive Drums. A perkman żywy, z ciała i kości. Ciecham się jak chuj
Tak się bawi na defkorach, emo cioty w rurkach!
Cytat: bandit112 w 27 Maj, 2015, 01:30:02Tak się bawi na defkorach, emo cioty w rurkach!Ja pierdole... Spoiler
Cytat: mastEr_eXplorer w 27 Maj, 2015, 03:42:38Cytat: bandit112 w 27 Maj, 2015, 01:30:02Tak się bawi na defkorach, emo cioty w rurkach!Ja pierdole... Spoiler Gdybym to jeszcze na poważnie napisał, geniuszu. Chyba, że Cię rurki zabolały