Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Dekapi na brutalu, ha! Swoją drogą, spotkałem z 2-3 dni temu Rastę na mieście, na Kazimierzu. Taki musi mieć przejebane, nawet spokojnie muzy na słuchawkach nie może posłuchać... Posty połączone: 16 Kwi, 2015, 20:08:13A cieszy mnie nowa praca... Szczegółów nie mogę zdradzić żeby nie zapeszyć, ale jak wypali i się odpowiednio wkręcę, to może być grubo
Nowy trailer Star Wars! Aż mi się łezka w oku zakręciła ze wzruszenia, truestory!
Cytat: bandit112 w 16 Kwi, 2015, 12:02:40Dekapi na brutalu, ha! Swoją drogą, spotkałem z 2-3 dni temu Rastę na mieście, na Kazimierzu. Taki musi mieć przejebane, nawet spokojnie muzy na słuchawkach nie może posłuchać... Posty połączone: 16 Kwi, 2015, 20:08:13A cieszy mnie nowa praca... Szczegółów nie mogę zdradzić żeby nie zapeszyć, ale jak wypali i się odpowiednio wkręcę, to może być grubo Dostałeś robotę w Thomannie?
Ale to słabe ze strony Disneya, że najpierw kasują wszystkie książki z uniwersum SW jako niekanoniczne, a potem opierają się na ich fabule :v
Cytat: niedziak w 16 Kwi, 2015, 21:05:20Nowy trailer Star Wars! Aż mi się łezka w oku zakręciła ze wzruszenia, truestory!Same here!
Naukofce powiedzieli, że czekolada pobudza te same receptory w mózgó, co kokaina. Dobrze wiedzieć, że nie mam ciągot narkomańskich .
zmiana pracyz jednego korpo na inne, no ale zobaczymy
Zoom H2N zamówiony już z Tumana
To się chyba leczy.