Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Co zanabyles?
Cieszy mnie, że wreszcie udało mi się urwać trochę czasu na polutowanie kabli do pedalboardu (który jest już w SketchUpie, ale nie ma czasu na jego wykonanie;) i na założenie strun do mojego RG, którego od prawie 2 lat przerabiałem…( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)
W ten weekend Jackson. Fajna gitara, fajnie się odzywa, fajnie wykonana, wygodna. 15 letnie poszukiwania zakończone.Moja Żona myśli, że mam starą gitarę z powrotem (Flame EXG 7 z 1 pickupem EMG, też czarna) ( Obraz usunięty.)
GIO ahaahaAHAHAAHAHAHAH AHAHAHAHAHHAHAHAHAH HAHAAHAHahaahahheheheheuehuhehuehheheheh.lajk.
Przewidziałem światowy kryzys gospodarczy jak w 2005 zaczęły powstawać Ibanezy Prestige robione w Korei. Swoją drogą teraz to muszą być niezłe unikaty. Ibanez "Hańba!" edition.@Johnny koniecznie opowiedz kiedyś jak się toto sprawuje na dłuższą metę. Ciekawi mnie, czy to są takie paździerze jak się opowiada.