Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: majkelk w 10 Sie, 2014, 16:42:25Rude som najlepsiejsze <3Dorośniesz jeszcze
Rude som najlepsiejsze <3
Mię cieszą nowe pomysły Wlacz osadzony player soundcloud
[.......Szkoda, że ja nie mam ochoty nawet sobie poplumkać, nie wspominając nawet o pomysłach
Czemu? Faza na przypałowe (w moim przypadku, nie jej ) przebieranie się na Woodstocku jest zajebista
Cytat: sylkis w 12 Sie, 2014, 01:54:09Czemu? Faza na przypałowe (w moim przypadku, nie jej ) przebieranie się na Woodstocku jest zajebista Jest misja by za rok ogarnąć trzystu spartan
Myślę, że jak przez ostatnie lata jeździ rok rocznie ponad pół miliona ludzi (a w tym roku chyba nawet koło 3/4), to 300 znaleźć ciężko nie będzie. Kwestia się ogarnąć tylko
I będzie 300 spartan i pol miliona nawalonych
Ty, no weź! Jakaś plaga czytania bez zrozumienia. Intarsja polega na tym, że wsadzasz drewno w drewno, inkrustacja to zdobienie również innymi materiałami (szkło, metale i kamienie szlachetne, itd.)