Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Fajne dupeczki.
Jak widze te foteczki i wiosełka na nich to aż modle się, żeby mnie do Poznania na studia przyjęli.
Cytat: michu123PL w 24 Cze, 2012, 23:52:41Jak widze te foteczki i wiosełka na nich to aż modle się, żeby mnie do Poznania na studia przyjęli.Studyjka. W Poznańku.
SS ma strukturę stereotypowego USAńskiego ogólniaka z czirliderkami, dziwakami, nerdami, fótbolistami, szarym tłumem, fajnymi starszymi kuzynami z NY i całą resztą tego crapu
różny (diametralnie) stosunek sygnału do szumu
Nie wiedziałem gdzie to wstawić więc daje tu.Teza:Commelina pisze zaledwie pół posta dziennie mniej od Racheta.To tylko ~15% różnicy w aktywności.Przedmiot badań:Dlaczego wszyscy krzyczą na Racheta, żeby skończył pisać podczas gdy kochają kolejne posty Commeliny?( Obraz usunięty.)
SpoilerSS ma strukturę stereotypowego USAńskiego ogólniaka z czirliderkami, dziwakami, nerdami, fótbolistami, szarym tłumem, fajnymi starszymi kuzynami z NY i całą resztą tego crapu
Commelina pisze zaledwie pół posta dziennie mniej od Racheta.
Posty jednego poprawiają jakość forum, posty drugiego nie wnoszą niczego.
Tezy kolejne:pkt 1) zajmij sie sobą pkt 2) masz z tym problem ?, wróć do pkt 1