Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Lord nagrywa - i jest to zajebiste.
u srs?kumpel rzucił fajki ok 2 tyg temu i też widzi same zalety
Cytat: Lothar w 17 Cze, 2012, 21:00:31Lord nagrywa - i jest to zajebiste. Naprawdę mu coś z Jarkiem zrobiliśmy.
KURWA, ZALICZYŁEM FIŃSKI!Żem się nie spodziewał, chciałem podziękować mamie, tacie, ss.pl i pudelkowi. Miej wyjebane, a będzie Ci dane.
Cytat: Wojtt w 18 Cze, 2012, 15:03:13KURWA, ZALICZYŁEM FIŃSKI!Żem się nie spodziewał, chciałem podziękować mamie, tacie, ss.pl i pudelkowi. Miej wyjebane, a będzie Ci dane.O, gratz Z jakiej to okazji nauka tegoż języka? Ciężko jest?
Nie zaliczyć głównego przedmiotu to tak głupio by było...
Cytat: Rachet w 18 Cze, 2012, 20:17:06Nie zaliczyć głównego przedmiotu to tak głupio by było... Zdziwiłbyś się, ilu geniuszy oblewa co roku (na każdym roku) PNJ na anglistyce.
Sylkis, no właśnie ciężko nie jest, tzn zajęcia z języka ciężkie nie są, dlatego też się nie spodziewałem trudnego egzaminu, a tu benc. Jutro mam ustny, zobaczymy co dowalą tym razem Pewnie już zacierają te małe fińskie łapki czekając na udupienie kogoś
Raczej nie, uczyłem się równolegle japońskiego i żadnego mindfucka nie było