Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Wczoraj:- na placu zabaw dziewczyn(k)a około 9 lat pomagała mu przejść po trudnej przeszkodzie i później mówi do niego: ale masz ładne włosy... A Szymo: tato mi powiedział, że kiedyś będę miał duuużo dziewczyn
Cieszy mnie dzisiejszy pokaz mody, który miałem przyjemność obsługiwać
sobek - z czego ta praca że taka upasiona? Moja magisterka miała tak na oko max 1/2 tej objętości, a drukowałem jednostronnie na grubszym papierze 90g
Kot pewnie też markowy - Bad Cat...Cytat: majkelk w 26 Maj, 2012, 01:34:30Cieszy mnie dzisiejszy pokaz mody, który miałem przyjemność obsługiwać Tzn. umilałeś czas panu Jacykowowi?
Projekt instalacji centralnego ogrzewania dla hotelu, ktory zaczynaja budowac w Sopocie (grzejniki, podlogowka, kolektory sloneczne dla basenu), a we wstepie o mozliwosci wykorzystania energii slonecznej w kolektorach i fotowoltaice. Same rysunki mialy 12 m2, bo to zajebiscie duzy budynek byl :/ No i drukowanie + oprawa 150 ziko
Cytat: sobek w 26 Maj, 2012, 16:13:51Projekt instalacji centralnego ogrzewania dla hotelu, ktory zaczynaja budowac w Sopocie (grzejniki, podlogowka, kolektory sloneczne dla basenu), a we wstepie o mozliwosci wykorzystania energii slonecznej w kolektorach i fotowoltaice. Same rysunki mialy 12 m2, bo to zajebiscie duzy budynek byl :/ No i drukowanie + oprawa 150 ziko Z czego się broniłeś ?
Ja z reszta męskiej części ekipy sprzątającej oglądałem kulisy pokazu, tzn. przebierające się modelki Po pierwszym pokazie organizatorzy sie zcaili o co kaman i zasłonili wsio parawanem. Ale co zobaczyłem to moje
Pikczers or it dident happen
Cytat: theremin w 27 Maj, 2012, 00:50:58Pikczers or it dident happen Nie byłem aż tak zdesperowany, żeby pstrykać foty