Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Zapomniałem wspomnieć. Cieszy mnie zapuszczanie brody. Nie wiem jakim cudem ale więcej lasek zwraca na mnie uwagę dzięki temu. Na dodatek szacun w klasie.
Foty brody! Or it didn't....
Sylkis - Radio Złote Przeboje (znane wcześniej jako "radio C") to było zajebiste gdzieś jak chodziłem do końca podstawówki/liceum. Nie uświadczyłeś niczego nagranego przed ok. 90tym rokiem (zresztą reklamowało się jako muzyka kat 60-70-80), ale potem zaczęło niebezpiecznie "odmładzać" repertuar i straciło sporo z dawnego uroku.
Radio Złote Przeboje FTW.
Po 7 latach słuchania po 9-11h dziennie RMFu włączyliśmy Radio Zet... Cieszy mnie, że mnie coś cieszy...
Nie uświadczyłeś niczego nagranego po ok. 90tym roku
Na pomysł zapuszczania piór wpadłem sam ładnych 8 lat temu. Przez moją byłą dziewczynę dość sporo z nich straciłem. Kilkanaście też zsiwiało(choć to w dużej mierze też zasługa polibudy ).
panowie, naprawdę nikt tu nie słucha trójki?
Barcelona przegrała
Dej mi pan czas, żeby się z tym ogarnąć, ale właściwie ze sztukami walki miałem do czynienia od najmłodszego, więc pewnie, spotkamy się, popijemy, potłuczemy się o Mariolkę (która i tak pójdzie z Wróblastym), będzie jak za szlachty!
Ooooo, co powiesz kiedyś na forumowy sparing?
[panowie, naprawdę nikt tu nie słucha trójki?
Boże, to już na ustawkę się na forum gitarowym ludzie ugadują...