Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
a wy gitar do grania nie macie, że na konsolach musicie grać?
Jako osoba która prawie kupiła X360 jak wychodziła pierwsza Forza Horizon (prawie, bo byłem jebanym studenciakiem bez pieniędzy) tak stwierdzam, że część 5 jest nudna jak flaki z olejem. Do 4 jeszcze jakoś chciało mi się wracać ale 5 ograłem w GP przy okazji jakiejś promki i nawet tych 3 ziko byłoby mi szkoda xD Widać mocno, że nie mają absolutnie żadnej konkurencji i zrobiła się z tej serii kolejna Fifa. A szkoda, bo jedynka była zajebista i wg mnie to do dzisiaj najlepsza część serii. Zobaczymy co nowy Test Drive Unlimited przyniesie.
Cytat: spacelord7 w 20 Lis, 2022, 13:54:39a wy gitar do grania nie macie, że na konsolach musicie grać?( Obraz usunięty.)
SpoilerCytat: michu123PL w 20 Lis, 2022, 10:32:29Jako osoba która prawie kupiła X360 jak wychodziła pierwsza Forza Horizon (prawie, bo byłem jebanym studenciakiem bez pieniędzy) tak stwierdzam, że część 5 jest nudna jak flaki z olejem. Do 4 jeszcze jakoś chciało mi się wracać ale 5 ograłem w GP przy okazji jakiejś promki i nawet tych 3 ziko byłoby mi szkoda xD Widać mocno, że nie mają absolutnie żadnej konkurencji i zrobiła się z tej serii kolejna Fifa. A szkoda, bo jedynka była zajebista i wg mnie to do dzisiaj najlepsza część serii. Zobaczymy co nowy Test Drive Unlimited przyniesie.Będzie nowy Test Drive?! Jedynka była wyjątkowa jak na swoje czasy i to była prawdziwa rewolucja, ale no też niestety Forza Horizon nie ma żadnej sensownej konkurencji, bo to właśnie duchowy spadkobierca TDU, które w ostatniej odsłonie było cienkie jak ciasto na pierożki gyoza
Miałeś jakieś odjechane roboty typu terapeuta cefalopodów albo płaczka pogrzebowa ?
Wniosek z dziś: pracowałem w wielu miejscach, więc moje życie to jest pasmo zawodów...
Cytat: Chomick w 06 Paź, 2022, 10:35:59Miałeś jakieś odjechane roboty typu terapeuta cefalopodów albo płaczka pogrzebowa ? Wniosek z dziś: pracowałem w wielu miejscach, więc moje życie to jest pasmo zawodów...
Z tej okazji napisałem biały wiersz j
W tatuowaniu najlepsze jest to, że nawet jeśli obiektywnie nie jest to najlepsze wykonanie, nawet jeśli linie nie są zbyt równe, to klient się cieszy.
Wygrałem 2 ampsimy, EQ oraz bibliotekę garów Ugritona, feels good man.
Cytat: Filun w 20 Gru, 2022, 22:40:01Wygrałem 2 ampsimy, EQ oraz bibliotekę garów Ugritona, feels good man.Zastanawiam się nad Drums Against Humanity, promkę mają teraz. Widzę, że używasz rzeczy od nich, warto? Dobrze się bębny układa?Się tak zastanawiam bo robię w Abletonie.