Ożesztychuju, telepatycznie wykradłeś mi temat
A poważnie, to właśnie sie szarpłem na radio. I jak się cieszę, że nie kupiłem żadnego Dalco, Lenco, VoiceKrafta, czy nawet Manty. Ale by mnie to codziennie wkurwiało!... Kupiłem dokładnie to:
http://allegro.pl/item1151093610_pioneer_deh_2220ub_gwarancja_pl.htmlNormalnie są po 3 stówy, ale, jak widać, można taniej. USB, Panie, jaka wygodaaaa. I czyta natychmiast, ile nie nawgrywasz, łyka do 250GB
I pięknie się prezentuje live.
Do tego proponuję wyprowadzić dodatkowe przewody z przednich głośników i podłączyć jakieś (nie te najtańsze) głośniczki wysokotonowe (takie pizdryki, co mają z 4-5cm średnicy). Godzina roboty. U mnie były zamontowane w okolicy przednich słupków, tak, że sound rozpraszał się na przedniej szybie. I za 2,5 stówy masz wystarczająco dobry dźwięk. Ten patent powtórzę w aktualnym autu. Potem wymiana głośników w drzwiach, jak pisał se7en. Najważniejsze jest ich wytłumienie, ale nie będziesz się przecież bawił w audio tuning Uno. I nie kupuj tuby, tylko skrzynkę. Tuby ino buczą. Fajny jest Boschmann pod siedzenie, daje radę.