To czekam z niecierpliwoscia.
Jak obsluga? Latwa czy skomplikowana?
To jeszcze chwilkę poczekasz, bo jestem ujebany z robotą po łokcie, a dziengi mają w tej chwili priorytet nad pisaniem testu.
Obsługa - wbrew pozorom, które pojawiają się jak spojrzy się na front panel, jest
bardzo łatwa, zakładając, że nie mamy doczynienia z cyfrowym analfabetą, który nie potrafi uruchomić dvd i mikrofalówki. Duży wyświetlacz, na którym zawsze są wszystkie potrzebne informacje i klawisze skrótów do wszystkich ważnych menu - w zasadzie do wszystkiego do czego chciałbym się dostać mogę przejść 3-4 kliknięciami i intuicyjnie wiem gdzie tego szukać. Programowanie bez edytora komputerowego jest realne i idzie dość szybko. Z edytorem w ogóle jest to bajka.
Tak swoją drogą - edytor można ściągnąć ze strony Fractala i w ten sposób zapoznać się z możliwościami sprzętu w kwestii konfiguracji bez posiadania Axe.
A jeszcze co do tej Meszugi i Podów XT, na których podobno grają, cytując stronę zespołu:
F r e d r i k T h o r d e n d a l - G u i t a r
Amplifiers/Electronics: Fractal Audio Axe-Fx Ultra, Line 6 Vetta II, AKG SR4000 Wireless System, Lehle 1 at 3 SGoS Pedal, Lehle 3 at 1 SGoS Pedal, Behringer FCB 1010 Midi Pedalboard, "33" Breathcontroller
M å r t e n H a g s t r ö m - G u i t a r
Amplifiers/Electronics: Fractal Audio Axe-Fx Ultra, Line6 Vetta II, AKG SR4000 Wireless System