Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1427565 razy)

Offline blackdahlia

• Pr0
Wszyscy oddychają, już nie wiem kto jest kim, ja pierdolę, ludzie przestańcie oddychać, bądźcie sobą :D

Posiadanie długich włosów i koszulki slayera czyni Cię równie oryginalnym co pana z koczkiem i brodą w koszuli z sieciówki. Zawsze wpisujesz się jakiś trend, zawsze da się Ciebie osadzić w jakichś określonych ryzach estetycznych, ale kwestią tylko i wyłącznie Twojej osobowości jest to kim jesteś. Zwykłym buractwem i popisem chamstwa jest ubliżanie komuś tylko z powodu uczesania.

Pozdrawiam :*

Offline wuj Bat

• Pr0
Czyżbyś sugerował, że wygląd nie ma znaczenia? :D Oczywiście, że masz część racji. W takim razie świadomie wolę być zaszeregowany jako kuc, niż Man Bun, baba z brodą ;).
Paczki z głów!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Spoko, Dalia zwyczajowo broni osobniki słabsze, czy wręcz kalekie - bo do takich zaliczam też brak osobowości :).

Może zamiast gadać - zacznijmy jakiś nowy tend! :D

Spoiler

Do kompletu to:

Spoiler
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline wuj Bat

• Pr0
Niedziu, ja Cię proszę. Zdjęcia z tej serii wydatnie obniżają mi libido i erekcyję (obrazy atakują w najmniej pożądanych momentach... ;)), a w moim wieku to już powoli trzeba zacząć szanować każdy objaw ożywienia... ;)

« Ostatnia zmiana: 23 Sie, 2016, 11:29:41 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Orange

• Gość
Powiedziałem managerowi, że mam dość i odchodzę. Zaproponował mi wyższe stanowisko i podwyżkę. Tylko ze ja naprawdę mam dość i chcę odejść. Ludzie to świnie są.

Offline Amal_68

• Pr0
  • You've heard of the golden rule, haven't you?
Powiedziałem managerowi, że mam dość i odchodzę. Zaproponował mi wyższe stanowisko i podwyżkę. Tylko ze ja naprawdę mam dość i chcę odejść. Ludzie to świnie są.

Hehe. Same here. Powiedziałem szefowi że odchodzę, bo wracam na studia. Zaproponował mi umowę, 15E na godzinę, firmowe auto i firmowego turasa. Tylko że ja na prawdę odchodzę, bo wracam na studia.

Spoiler
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!
*** http://ucio94.soup.io/ ***

Offline Przychlast

• Pr0

To ja chyba też tak muszę zrobić...

Spoiler

Orange

• Gość

Drzwi i okna otwarte.

Offline Przychlast

• Pr0

Drzwi i okna otwarte.

Rampa też pewnie do zrzutu gotowa XD

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen

Spoiler

Próbuj :P

Offline wuj Bat

• Pr0
Powiedziałem managerowi, że mam dość i odchodzę. Zaproponował mi wyższe stanowisko i podwyżkę.

Miałem tak w poprzedniej robocie - i zagniłem dodatkowe 3 lata korpo chłosty... W sumie to takie dokładnie uczucie, że dalej cię walą w zadek, boli, ale jest większa moneta. Nie czuję się z tym dobrze nawet dziś.
Paczki z głów!

Orange

• Gość
Rok temu byłem w podobnej sytuacji. Stowerdziłem, że spróbuję. Było ok przez 3 miesiące a potem zaczęło się zalanie na mnie roboty innych. Z drugiej strony jak wezmę kierownicze stanowisko teraz to do cv sobie potem wpiszę. Bo odejść mogę zawsze. Problem jest też taki ze przez ten cały brexit nie za bardzo chcą imigrantów zatrudniać, borzad nie ma stanowiska co z nami zrobić. Wiec kto pracuje, ten pracuje. A kto chce zmienić pracę... Powiem tak: na jakieś 50 wyslanych cv miałem 3 rozmowy kwalifikacyjne. Tak źle jeszcze nie było.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
http://www.youtube.com/watch?v=INJ_H5PiuTE&feature=youtu.be

Polecam szczerze obejrzeć - w przypadku Fendera mi się udało, w przypadku Silverbacka ni ch***.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Po przypadkowej przegranej Legii z Borusją Czymśtam 0:6, wygrana z Realem stoi pod znakiem zapytania :D

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Zszokowalo mnie, ze Axe Fx jest pusty w srodku.

Na chuj w takim razie to taki wielki kloc? Mozna by to spokojnie w 1U upchac, lacznie ze sprawnym sterowaniem.

Zomballo

• Gość
Zszokowalo mnie, ze Axe Fx jest pusty w srodku.
( Obraz usunięty.)
Na chuj w takim razie to taki wielki kloc? Mozna by to spokojnie w 1U upchac, lacznie ze sprawnym sterowaniem.
Telewizorek w 1u by mu się nie zmieścił. ;)

Offline Mat

• Pr0
G Majorze i innych sprzetach jakos jest maly telewizorek i dziala. No ale niech juz bedzie i te 2U, tylko zeby to krotsze zrobili, zeby do malego racka wejszlo.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
 Więcej luzu w środku = lepszy przepływ powietrza = lepsze chłodzenie
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Mat

• Pr0
No ale jakos laptopy z mocnymi prockami nie potrzebuja tyle luzu i przewiewu. Tak wiem, czepiam sie ale mi sie to nie podoba. A alternatyw za bardzo ni ma.

Offline Guitar Spot

• Gaduła
  • www.guitarspot.pl
    • Autoryzowany Dealer Suhr, Aristides, Skervesen w Polsce
No i aspekt reprezentacyjny. Dzięki 2U sprawia wrażenie profesjonalnego i solidnego sprzętu ;)
Autoryzowany dealer Suhr, CAA, Jim Kelley, Aristides : http://guitarspot.pl

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
To jest 'Murica! Tam wszystko robią duże, bo mogą.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline wuj Bat

• Pr0
No i aspekt reprezentacyjny. Dzięki 2U sprawia wrażenie profesjonalnego i solidnego sprzętu ;)
To miałem napisać. Mobilnie, ale prestiżowo. I od razu cena +30% ;).
Paczki z głów!