Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Kupiłem 150g papryczek Red Savina Habanero. Ostra sprawa. Zdecydowanie. Komu tego nie dawałem - każdy przegrywał z kretesem To dziadostwo pokona każdego.
Przypomniał mi się Szwedzki kiszony śledź który fermentuje razem z flakami w beczce przez dwa miechy, potem jest puszkowany i fermentacja trwa dalej. Zobaczcie nawet Finowie nie dają rady.
Apropo ostrych rzeczy, to dzisiaj z @domas kosztowaliśmy sosu, który ma 2 miliony w skali Scoville'a....Popłakałem się i boję się teraz do kibla pochodzić :/
Cytat: purpleman w 27 Cze, 2016, 20:42:52Apropo ostrych rzeczy, to dzisiaj z @domas kosztowaliśmy sosu, który ma 2 miliony w skali Scoville'a....Popłakałem się i boję się teraz do kibla pochodzić :/Zapodaj namiary, bo uwielbiam takowe sosy. Już się jaram na samą myśl. Jak jadę do Anglii to zawsze idę do hinduskiej knajpy i biorę co najbardziej jara.
Czy córka pastora to pastorałka?
Właśnie wróciliśmy z imprezy, na której dwie najbardziej wydziarane, wykolczykowane i wydekoltowane kobiety to były... córki pastorów. Wychodzi, że walka ze stereotypem grzecznej panienki tudzież córeczki jest trudna i wyboista.
( Obraz usunięty.)Jak ważny musi ktoś się czuć, żeby dac 21k USD za biurko?
Cytat: wuj Bat w 06 Lip, 2016, 15:21:44( Obraz usunięty.)Jak ważny musi ktoś się czuć, żeby dac 21k USD za biurko? Jak to kto? np: dyrektor ZUSu w każdym większym mieście ma takie coś, i jeszcze płaci kasą z twojej przyszłej emerytury, brawo on
Cytat: Algiz w 06 Lip, 2016, 16:32:19Cytat: wuj Bat w 06 Lip, 2016, 15:21:44( Obraz usunięty.)Jak ważny musi ktoś się czuć, żeby dac 21k USD za biurko? Jak to kto? np: dyrektor ZUSu w każdym większym mieście ma takie coś, i jeszcze płaci kasą z twojej przyszłej emerytury, brawo on Słabo się robi jak się czyta takie brednie, ludzi, którzy powtarzają tylko bezmyślnie hasła za innymi. Dyrektorowie ZUSów w większych miastach nie mają takich biurek, bo trzymają je w swoich willach pod miastem.
Cytat: Musza w 06 Lip, 2016, 20:12:49Cytat: Algiz w 06 Lip, 2016, 16:32:19Cytat: wuj Bat w 06 Lip, 2016, 15:21:44( Obraz usunięty.)Jak ważny musi ktoś się czuć, żeby dac 21k USD za biurko? Jak to kto? np: dyrektor ZUSu w każdym większym mieście ma takie coś, i jeszcze płaci kasą z twojej przyszłej emerytury, brawo on Słabo się robi jak się czyta takie brednie, ludzi, którzy powtarzają tylko bezmyślnie hasła za innymi. Dyrektorowie ZUSów w większych miastach nie mają takich biurek, bo trzymają je w swoich willach pod miastem. Oesu, też gadasz takie głupoty, że mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Dyrektorowie ZUSów nie mają żadnych willi pod miastem, bo wiedzą, że kiedyś to wszystko pierdolnie i od razu stawiają je w Argentynie.