Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1443532 razy)

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
IMO, to dość proste - wolna wola człowieka o w pełni ukształtowanej świadomości, która nie ogranicza wolności innej istoty.

I tu należałoby zdelegalizować wszystkie religie ;)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline blendamed

• Gaduła
Jak będziesz miał 9 letnia córkę, która się spodoba ciapatemu to będziesz ją musiał mu oddać za żonę. A jak tego nie zrobisz tą zgwalca i zabija. Taka tradycja...
Nic nie będę musiał xD Zresztą, z całym szacunkiem, ale co to za pierdolenie? Jeżeli polszę ogarną ciapatuchy, co jak nie spojrzeć nawet w świetle obecnego swiatowego burdelu jest póki co bardzo mało prawdopodobne, to zabieram rodzinkę i wydupiamy jak najdalej. A jakby się nawet i zdarzyło co mi tu wróżysz to z przyjemnością nasram guwniakowi do karku.

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Co to za pierdolenie? Wkrótce zobaczysz co to za pierdolenie. Nie mam zamiaru się produkować, bo i tak większości takie rzeczy nie zmieszczą się w głowie. "eee, że z maczetą po mieście i będą głowy ucinać? niemożliwe :D"; "eee, że niby porwą samoloty i wpierdolą się w wieżowiec? ale pierdolisz :D"; "bomba w metrze w madrycie? hahaha, jasne, ale masz wyobraźnię :D"; "co, muslimy u nas? :D nawet jeśli to zrobię im rach ciach! bo ja sztuki walki znam! :D"
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Jednym was pocieszę. Opaleni emigranci wybierają kraje bogate z wysokim socjalem a nie ich kolonie z montowniami za 2000 brutto/miesiąc.
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Zeby to wszystko było takie proste. Mamy bezrobocie w Polsce prawda ? Młodzież bez perspektyw itd itd. Ostatnio zaczalem szukać ludzi do pracy po za naszymi granicami, takie mamy bezrobocie.

Offline Algiz

• Gaduła
Jednym was pocieszę. Opaleni emigranci wybierają kraje bogate z wysokim socjalem a nie ich kolonie z montowniami za 2000 brutto/miesiąc.

Dokładnie , ci emigranci dostają we Włoszech na początek 200 euro kieszonkowego. Bolanda jest za biedna i u nas 200 euro to nawet niektórzy emerytury nie mają a całe życie zapierdalali , i tu może powstać konflikt.

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Na razie też się tak nie martwię. Ale niektórzy eurposłowie już mają pomysł na ustawę, która będzie nakazywała krajom członkowskim przyjmować określoną ilość imigrantów i wypłacać im z góry ustaloną ilość socjalu. Także wszystko przed nami :)

Posty połączone: 22 Lip, 2015, 14:58:51
Zresztą Stachańczyk już zadeklarował, że na początek przyjmiemy 2.000 uchodźców. Myślę, że nie będą wybrzydzać.
« Ostatnia zmiana: 22 Lip, 2015, 14:59:05 wysłana przez Johnny »
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi

Spoiler
« Ostatnia zmiana: 22 Lip, 2015, 15:05:02 wysłana przez gizmi7 »

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
( Obraz usunięty.)

sporo jest w tym prawdy :( na razie mogą sobie robić u nas przystanki po drodze do niemiec ale czekam tylko aż pani premier ogłosi, że będziemy wypłacać uchodźcom 3keuro z "unijnego" hajsu :)

Posty połączone: 22 Lip, 2015, 15:08:50
( Obraz usunięty.)

Spoiler

skąd info, że to chrześcijanie? pytam serio, bo ja czytałem co innego. No off, chce tylko źródło zweryfikować.
Nieważne co było 70lat temu. Polityka to nie miejsce na czułości. Tak samo jak tamta Polska nie ma nic wspólnego z tą polską, tak samo tamten Iran nie ma nic wspólnego z tym Iranem. No i poza tym to nie są uchodźcy z Iranu ale z Afryki. Największy problem upatruję w różnicach kulturowych.
A to, że arabscy szejkowie krzyczą o zemście za wyprawy krzyżowe to Ty słyszał? Docierają takie newsy do polski? :v Skoro taki z Ciebie historyk to powinieneś przewidzieć, że skoro my byliśmy u nich to oni przyjdą do nas, niezależnie od tego czy sami ich zaprosimy czy nie :)
« Ostatnia zmiana: 22 Lip, 2015, 15:11:37 wysłana przez Johnny »
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline blendamed

• Gaduła
@Johnny w takim wypadku co Ty byś zrobił? Już pomijając fakt, że sytuacja kiedy prawo szariatu jest ponad lub równe obowiazujacemu prawu w danym państwie jest dla mnie jakąś kompletną aberacją (poza ekstremalnymi przypadkami typu państwo islamskie itp.) to jak byś postąpił gdyby nawet nasze państwo byłoby bezsilne w sytuacji kiedy jakiś muhammad zabrałby Ci żonę i dziecko?

Ja sobie mogę mówić że nasrałbym do karku i czego jeszcze to bym nie zrobił ale prawdę mówiąc sam do końca nie wiem co by się stało. Jak nie spojrzeć przypadek dość ekstremalny ;D Także nasrałby ale chyba w przenośni, dunno.

Offline bandit112

• Gaduła
(Odtwarzacz coś kłamie, ścieżka istnieje i działa na SC)
Na twoim SC też nie widać tego kawałka. Ale są inne nowe, których wcześniej nie słyszałem i są dobre.   8)

:choszatan: okay, zmieniłem ustawienie prywatności, już jest OK.

Wlacz osadzony player soundcloud

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
2000 emigrantów, którzy mają przybyć do Polski, to są ludzie uciekający przed głodem i wojną, w większości chrześcijanie.

z deszczu pod rynnę :D

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
@blendamed Nie rozumiesz, że dla islamistów prawo szariatu zawsze jest jedynym i wyłącznym prawem, innych nie ma.
Co ja bym zrobił? Gówno bym zrobił, wtedy już będzie za późno. Dlatego mówię o tym teraz, a nie jak moja żona dostanie przymus chodzenia w burce.

@bandit112 co Ty bierzesz :D dobry trap
« Ostatnia zmiana: 22 Lip, 2015, 15:36:12 wysłana przez Johnny »
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline blendamed

• Gaduła
Doskonale rozumiem tylko no...nie będzie turban pluł nam w twarz ;D

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
A to nie jest tak, ze Unia wymusi tez kwoty zasilkow na poziomie takim, jak w bogatszych krajach? Takie informacje "slychac" tu i owdzie w internetach.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
A to nie jest tak, ze Unia wymusi tez kwoty zasilkow na poziomie takim, jak w bogatszych krajach? Takie informacje "slychac" tu i owdzie w internetach.
Nie dadzą rady bo by musieli wszystkie zasiłki socjalne w taki sposób określać a raczej przy zarobkach Polska kontra reszta świata będzie ciężko. No chyba że się dowali 80% podatki ;)

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
No chyba że się dowali 80% podatki ;)

Nawet już się kręci w okolicy jedna taka partia :D

Offline wuj Bat

• Pr0
Tak, jest strach. I zapchana ciapatymi Europa za parę lat wróci do tego, co u nas jest teraz, czyli "obcym wstęp wzbroniony". Ile czasu i hajcu zatem oszczędziliśmy! ;) * Ekonomia to nie najszybsza, ale aktualnie najskuteczniejsza broń. Zaproponować po 200zł zasiłku i mamy problem z głowy. W sumie to mamy z głowy. Jest ich u nas najmniej w Europie. Dzięki Leswarowi pierwszy raz podziękowałem za istnienie kibolstwa w Polsce, które okazuje się całkiem dobrym firewallem na innostrańców ;).

*tak jak butiki gitarowe wychodzą z dealerów, których Skerv nie miał ;)
« Ostatnia zmiana: 22 Lip, 2015, 19:14:02 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Spoiler
Taka ciekawostka, Iran był wtedy pod brytyjskim zarządem, to nie była autonomiczna decyzja Irańczyków.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Dzięki Leswarowi pierwszy raz podziękowałem za istnienie kibolstwa w Polsce, które okazuje się całkiem dobrym firewallem na innostrańców ;).
No kibole zajebisci, poradza sobie z tym tak samo jak ich angielscy koledzy po fachu...

Pozostajac w temacie emigracji, fajny artykul mowiacy ile kosztuja Anglie imigranci:
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/immigration/11209234/Immigration-from-outside-Europe-cost-120-billion.html

Offline wuj Bat

• Pr0
To może im coś wmówić, np. że intensywne rozmnażanie nie jest miło widziane przez Allahaha? ;)
Paczki z głów!

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline bandit112

• Gaduła
@bandit112 co Ty bierzesz :D dobry trap

Mega dużo witaminy C, żeby nie chorować i być silnym, Magnez i Potas bo są dobre na mięśnie i serce. Odsłuchałem to demko po jakimś czasie (powstało w 3h swoją drogą) i faktycznie coś w tym jest, posiedzę chyba nad tym dłużej i szczególnie poprawię miks.

Offline wuj Bat

• Pr0
Koniec djentu?
Paczki z głów!