Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1446113 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Po co   ::)  , sam to robisz.

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
Tak niby bez związku przywołał się taki obrazek w mej pamięci, możliwe, że lekko zniekształcam:

Dawno temu, a musiało być to w czasie, gdy Samoobrona (czy jak to się nazywało) mieszała w polityce i mediach, Wojciech Mann prowadził taki śmiszny kącik w Wyborczej. Umieścił na stronie podobizny (afair) Skłodowskiej-Curie, Kopernika, Einsteina i Leppera i okrasił opisem jak do gazecianego konkursu:

- czytelniku, na podstawie analizy cech osobowych, wyglądu i innych dostępnych ci danych, odgadnij, która, z pokazanych tu postaci, może, Twoim zdaniem, być kretynem. Odpowiedź zaznacz ołówkiem kopiowym lub flamastrem. Dziękuję.

:D miszcz!

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man

Nie, ja nie muszę. Ty próbujesz mi dogryźć, ale tak jakoś nie wychodzi. Może idź poćwicz, kiedyś ci tam wyjdzie..
Próba dogryzienia mi w obronie lewackich wartości :D
Pozdrów tam kogo chcesz!
Zwycięzca Grand Prix "Najbiedniejszy Rig na sevenstring.pl" 2013 i 2014
http://muzycznymajdan.blogspot.com/ - pierdolnik muzyczno-płytowy

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars

Nie, ja nie muszę. Ty próbujesz mi dogryźć, ale tak jakoś nie wychodzi. Może idź poćwicz, kiedyś ci tam wyjdzie..
Pozdrów tam kogo chcesz!

Gveir, nie, żeby coś, ale czytając jakiekolwiek mniej lub bardziej merytoryczne dyskusje, w których bierzesz udział, jedna rzecz się mocno rzuca w oczy. Zastanów się, jaką formę nadajesz swoim wypowiedziom. Bo, nie wiem, czy zauważyłeś, lecz jesteś chyba jedyną osobą tutaj, która notorycznie z braku argumentów merytorycznych, próbuje atakować innych użytkowników przy użyciu mało wyszukanych tekstów. Powiem szczerze, że gdybym moderatorem będąc, napotykał się co i rusz na tego typu obraźliwe wypowiedzi, będące niezgodne z regulaminem tego forum, po trzecim ostrzeżeniu, byłby permaban, ale chyba trzymają Cię tutaj w ramach lokalnego folkloru. I nie piszę tego, żeby Ci pojechać. W sumie, żebyś się ogarnął jakkolwiek też nie, bo niespecjalnie w to wierzę. W sumie, to nie wiem właściwie, na jaki hooy to piszę, ale chyba dlatego, że gdzieś tam zostały jakieś resztki nadziei, że między uszami coś Ci się jednak ostało. Przykro mi jedynie, że trzeba zniżać się do pisania w tego typu sposób, by móc w najmniejszym stopniu zakładać, iż jakiś odsetek ostał się na dłużej niż femtosekundy w Twojej mózgoczaszce.
Pozdrawiam serdecznie

lwronk

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
@Gveir , tak poważnie. Ty na serio nie widzisz problemu we wmieszaniu Kamili Skolimowskiej w ten gnój ?
Odłóż na bok na moment Twoje lewackie i prawickie kompleksy ( które ewidentnie przysłaniają Tobie reszte swiata )  i spójrz na inne wartości w zyciu.

Offline Algiz

• Gaduła
Gveir ! skoro rodzice cię nie nauczyli szacunku do zmarłych, to znaczy że niczego cię nie nauczyli . 

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man

Pozdrów tam kogo chcesz!

Gveir, nie, żeby coś, ale czytając jakiekolwiek mniej lub bardziej merytoryczne dyskusje, w których bierzesz udział, jedna rzecz się mocno rzuca w oczy. Zastanów się, jaką formę nadajesz swoim wypowiedziom. Bo, nie wiem, czy zauważyłeś, lecz jesteś chyba jedyną osobą tutaj, która notorycznie z braku argumentów merytorycznych, próbuje atakować innych użytkowników przy użyciu mało wyszukanych tekstów. Powiem szczerze, że gdybym moderatorem będąc, napotykał się co i rusz na tego typu obraźliwe wypowiedzi, będące niezgodne z regulaminem tego forum, po trzecim ostrzeżeniu, byłby permaban, ale chyba trzymają Cię tutaj w ramach lokalnego folkloru. I nie piszę tego, żeby Ci pojechać. W sumie, żebyś się ogarnął jakkolwiek też nie, bo niespecjalnie w to wierzę. W sumie, to nie wiem właściwie, na jaki hooy to piszę, ale chyba dlatego, że gdzieś tam zostały jakieś resztki nadziei, że między uszami coś Ci się jednak ostało. Przykro mi jedynie, że trzeba zniżać się do pisania w tego typu sposób, by móc w najmniejszym stopniu zakładać, iż jakiś odsetek ostał się na dłużej niż femtosekundy w Twojej mózgoczaszce.
Pozdrawiam serdecznie

lwronk

Czekałem na Ciebie. Wierny burek commeliny zawsze gotowy aby obszczekać każdego z kim commelina rozmawia.
tl;dr

@commelina
Napisałem, że nie chciałem obrażać. Chodziło mi o aparcyję, ale ludzie tacy jak Ty muszę się przypierdolić do wszystkiego tylko nie do tego co było głównym zamysłem. Geniusz.

@Pszczółka Szmaja
A nie widzisz, że chodziło mi o porównanie jego aparycji? Ale tak jak commelina musisz przypierdalać się do szczegółu, niepotrzebnego, aby dopiec. Typowy polak, co? Nawet 3 latkowi, który gra na perkusji nie przepuści i dopieprzy. Bo musi, nie przepuści :D
« Ostatnia zmiana: 07 Sie, 2014, 11:59:24 wysłana przez Gveir »

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Tez napisałem, ze nie chce ciebie obrażać, jak widać po twoich reakcjach słabo takie coś działa. Tym co piszesz pokazujesz jak jesteś nisko.

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
@Gveir , to, kogo obrażasz, nie ma jak dla mnie znaczenia. Commeliny bronić nie muszę, duży jest i radzi sobie z tym sam. Najgłupsze w tym wszystkim jest to, że nawet, jak zdarzy Ci się przejawić pogląd, z którym się zgadzam, to robisz to w taki sposób, że zaczynam się tego poglądu wstydzić...

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
Rozumiesz skierowanie do kogoś słowa, czy mam każde zdanie do Ciebie poprzedać takim cudem @commelina abyś rozróżnił?
Sarkazm potrafię wyczuć, więc daruj sobie tłumaczenia.

Posty połączone: 07 Sie, 2014, 12:11:21
@Gveir , to, kogo obrażasz, nie ma jak dla mnie znaczenia. Commeliny bronić nie muszę, duży jest i radzi sobie z tym sam. Najgłupsze w tym wszystkim jest to, że nawet, jak zdarzy Ci się przejawić pogląd, z którym się zgadzam, to robisz to w taki sposób, że zaczynam się tego poglądu wstydzić...

Nie, nie. Ty zawsze pojawiasz się by na mnie warczeć po każdych słowach komentarza do commeliny. Przestałem wierzyć w przypadki. Wiem, że jest dorosły i umie sam się bronić, więc dlaczego za każdym razem widzę obok Ciebie? Jakoś to dziwnie sprzężone.
« Ostatnia zmiana: 07 Sie, 2014, 12:11:21 wysłana przez Gveir »

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
O cho, wkurwia się, znaczy zaczyna coś docierać.

Wziąłbyś jak człowiek z odrobiną przyzwoitości, i wyedytował  swój pierwotny post . Nawet jeśli tego nie rozumiesz to uszanuj pamięć o zmarłym.
Było by po sprawie. Nie zamierzam dłużej wdawać sie z Tobą w piaskownicę bo czas mi sie skonczył i ochota.
« Ostatnia zmiana: 07 Sie, 2014, 12:19:09 wysłana przez commelina »

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
Nie, nie wkurwiam się :D
@commelina tym razem dam Ci takie.. 0.5/10 na zachętę. Próbuj mocniej.
Z resztą, mam ciekawsze rzeczy do roboty niż czytanie jak się prześcigacie w próbach dogryzienia mi :D Wyjaśniłem, ale i tak musicie się przysrać do nie ważnych szczegółów. Stratedzy rodem z Diablo II :D

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Gveir... Spierdalaj, znudziłeś mi się. Było fajne, ale teraz to chyba się już pożegnamy.
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
@Gveir , może ja Ci przepisze jakies leki, co? Bo zaraz ci cos pęknie. Odpuść chłopcze, taka koleżeńska sugestia.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Summa summarum.

Primo: Gveir nie chciał źle, więc się odpierdolcie, bo kurwa aż mnie nawet boli dupa od patrzenia, jak szukacie dziury w całym.

Secundo: Pomimo braku złych intencji, możliwe, że p. Kamila obraziła by się za porównanie swojej sportowej sylwetki do tego pedała.

Tertio: @Gveir , proszę, też już przystopuj. Jak nie uznajesz czyichś argumentów, to też bez sensu jest polewanie piwkiem tej karkówki.

/EOT
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline admaxo

• Pr0
  • Bogdan Grad Fan
bez sensu jest polewanie piwkiem tej karkówki.
Ale bym taką ojebał!
"Trzeba sciszyc gitare, zeby wydobyc specjalne pasmo z 8 struny, ja tylko tak podpowiadam" - Bogdan Grad

Offline wuj Bat

• Pr0
Dobre są takie siusiumajtki jak w realu podejdziesz i poprosisz o powtórzenie co napisał*... ;) "Młode wino rozsadza bukłaki". Ileż to pokory jeszcze życie przyniesie, radujmy się już dziś ze wstydu, jaki będzie miał jak przeczyta samego siebie za parę lat :D.

* albo poprosi o wykładnię lewactwa, ale żeby bez cytatów z wikipedii ;).
« Ostatnia zmiana: 09 Sie, 2014, 14:54:07 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
mnq jak zwykle na bieżąco:
synkopy to guwno

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Powinien się napierdalać z typem
Jazz, Lounge, Downtempo

Orange

• Gość
@Vicol Ja tam wolę o byciu grubym gdzie indziej.

Offline bandit112

• Gaduła
Ja bym wyszedł trochę wyżej i zastanowił się w ogóle czym zajmują się te lewackie media i w jakim celu zapraszają do studia tego typu osoby.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Ja bym wyszedł trochę wyżej i zastanowił się w ogóle czym zajmują się te lewackie media i w jakim celu zapraszają do studia tego typu osoby.

By zrobić Ci lewackie pranie mózgu i zrobić z Ciebie lewackiego multi-kulti. Truestory.jpg
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?

By zrobić Ci lewackie pranie mózgu i zrobić z Ciebie lewackiego multi-kulti. Truestory.jpg

ot takie typowe prawicowe teorie spiskowe :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu

Bo z tępego prawicowca wyjdzie cham, co wywoła taką sytuację jak opisana, co z kolei dramatycznie podniesie oglądalność :D
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Powiedzmy sobie szczerze wiedzieli kogo zapraszają i co z tego może wyniknąć. Jeden lepszy od drugiego ;)