Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1443197 razy)

bandit112

• Gość
Odp: Co was ostatnio zszokowało?
« Odpowiedź #5500 15 Paź, 2013, 18:11:34 »
Poszedlem do mojego wygluszonego domowego studia kolo 13-14, teraz patrze na zegarek, 18 :o A wszystko przez to, ze dzisiaj przyszly moje pierwsze monitory ever :D jak ja miksowalem na tych plastikowych creativkach to sam nie wiem...

Poprawilem stary miks i brzmi w chuj lepiej.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
« Odpowiedź #5501 15 Paź, 2013, 19:44:41 »
To Tobie sie wydaje ze brzmi lepiej :P  ;D

Offline Pronounce

• Pr0
« Odpowiedź #5502 15 Paź, 2013, 23:07:26 »
Cokolwiek nie napisze to go jadą.

Szkoda ;)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
« Odpowiedź #5503 15 Paź, 2013, 23:55:20 »
w dzisiejszych czasach wystarczy mieć głosniki za 400 zł, interfejs za pinc dyszek, za wygłuszenie robią okna plastikowe i już można to nazwać wygluszonym domowym studiem. Biedny Widek, taka konkurencja...
B ( o ) ( o ) B S

bandit112

• Gość
« Odpowiedź #5504 16 Paź, 2013, 09:35:41 »
Ja pierdole :facepalm: kot hejter istnieje.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
« Odpowiedź #5505 16 Paź, 2013, 13:29:04 »
Cokolwiek nie napisze to go jadą.

Szkoda ;)

Dla mnie to b112 jest takim niegroźnym słodziakiem, czasami lekko nieuswiadomiony, ot taki spontaniczny niegroźny wariatuńcio. I tak też z lubą rozkoszą go traktuję ;)

bandit112

• Gość
« Odpowiedź #5506 16 Paź, 2013, 15:33:03 »
Panie, a skad wiesz kim ja jestem i jaki jestem? Pomimo tego, ze moglbym wystawic opinie o prawie kazdym forumowiczu - nie robie tego, bo tak naprawde nikogo nie znam. A opini na podstawie postow w internetach budowal nie bede.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
« Odpowiedź #5507 16 Paź, 2013, 15:52:04 »
Panie, jest stare powiedzenie :" jak Cie widzą tak Cie piszą"   
Jeśli budujesz sobie "podwójne oblicze" to tylko Twój problem.

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
« Odpowiedź #5508 16 Paź, 2013, 16:09:39 »
Panie, jest stare powiedzenie :" jak Cie widzą tak Cie piszą"   
Jeśli budujesz sobie "podwójne oblicze" to tylko Twój problem.

Tak mi się skojarzyło:

bandit112

• Gość
« Odpowiedź #5509 16 Paź, 2013, 16:10:36 »
Ale nie ma "jak Cie czytaja tak Cie pisza". Nie buduje podwojnego oblicza, po prostu moje podejscie do ogolnie dyskusji na forum pod jakims wymyslonym nickiem (podczas patrzenia sie na piec w celu znalezienia inspiracji) jest inne, niz pewnie u wiekszosci. Pisalem tam kiedys o tym, gdzies. Krotko mowiac: do internetow podchodze bardziej lekkomyslnie, niz do rozmowy w swiecie realnym, w cztery oczy. I dlatego nie rozumiem ludzi, ktorzy oceniaja innych po postach na forum (chyba, ze ktos juz grubo przesadza :D ale wtedy zalicza sie to juz do trollowania).

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
« Odpowiedź #5510 16 Paź, 2013, 16:47:32 »
Ale nie ma "jak Cie czytaja tak Cie pisza".
Jak nie, tu je forum a nie video chat ;)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
« Odpowiedź #5511 16 Paź, 2013, 16:58:40 »
Przenieście może te zapasy na PW...? Rozumiem, że można jeden drugiego nie lubić z różnych powodów, Bandit nie płacz, mamy wolność słowa i wyboru - Commelina ma prawo mieć polewkę z Twoich postów, Ty masz prawo go ignorować.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
« Odpowiedź #5512 16 Paź, 2013, 17:53:30 »
Miałem się nie odzywać, machnąć ręką, no ale nie wytrzymałem.

Jarek, proszę Cię. Niedobrze jest, że tak z góry patrzysz na ludzi (wiem, zaprzeczysz), wystawiasz im metki (być może i tutaj zaprzeczysz) a nawet ich nie znasz osobiście. Niektórzy tutaj mają wyjebane w PR i wchodzą na forum, żeby się zrelaksować, a nie budować o sobie opinię - bo internet is serious business. Gadałem o tym z Vicolem w sierpniu i on może Ci zresztą powiedzieć, jakie jest moje zdanie na ten temat.

Edit:

Tak, szokuje mnie Twoja postawa wobec niektórych ludzi tutaj.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
« Odpowiedź #5513 16 Paź, 2013, 18:14:50 »
I'd second that.

Przed chwilą mój kot dla zabawy zamordował pająka, szturchając go łapą po raz trzeci. Nie zdążyłem go zabrać. Nie można kota winić, nie miał z pewnością złych "intencji".

Jarek, nie zachowuj się jak ten kot, nie szturchaj bez sensu. Nie wychowujesz, dopierdzielasz się tylko do niegroźnego słodziaka dla zabawy. Nie kapuję, po co.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
« Odpowiedź #5514 16 Paź, 2013, 18:30:02 »
A co Wy dzisiaj macie takie takie ludzkie postawy , i to godne podziwu. Jednakże skoro ten internet nie należy traktować poważnie to prosiłbym bardzo nie martwić sie tak moimi opiniami i stosunkiem do bandita bo przecież jest on tylko wirtualny więc zupełnie niepoważny. Tak samo traktujmy więc zachowania bandita na drodze którymi to tak chętnie sie dzieli. Ogolnie robimy sobie tutaj jaja ze wszystkich i ze wszystkiego więc nie powiem , jestem zaskoczony obywatelską postawą.
Nie obrażam faceta, nie wytykam wad czy urody a jedynie traktuję z przymrużeniem oka i głośno o tym mówię. Co na to poradzę, iż akurat On znakomicie trafia w me poczucie humoru, toż to tylko internet.
Mało tego, darzę nieopisaną sympatią bandita i również  Az wchodze tutaj między innymi dla relaksu.

« Ostatnia zmiana: 16 Paź, 2013, 18:37:30 wysłana przez commelina »

Orange

• Gość
« Odpowiedź #5515 16 Paź, 2013, 18:36:55 »
Szokłę. Co się tu dzieje? Myślałem, że wszyscy mamy polewkę z Bandita. Zniszyliście mi światopogląd.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #5516 16 Paź, 2013, 18:56:27 »
Relaks relaksem, ale chyba wszyscy jesteśmy prawdziwymi ludźmi, a nie botami i piszemy coś, co nas reprezentuje. Jeśli chciałbym się powydurniać poszedłbym do baru z kolegami, a nie stanął na środku rynku i robił z siebie idiotę. Wielu z Was po tym co tu piszecie nie da się ani lubić, ani szanować. Jak się to komuś nie podoba ma wolną drogę do krainy elfów, bo nawet żartować czy śmiać się wspólnie też trzeba umieć.

Offline Bjørn

• Pr0
« Odpowiedź #5517 16 Paź, 2013, 19:26:45 »
Reprezentuje ale niekoniecznie nas - być może tylko tę część odpowiedzialną za humor albo za zgryźliwość czy mędrkowatość. Są różne charaktery, różni ludzie i różnie podchodzimy do pewnych spraw. Jeśli, drogi Rafale, identyfikujesz się w 100% ze swoim nickiem na forum (a raczej tym, co pod swoim pseudo piszesz) - w porządku. Ja identyfikuję się bardziej ze swoim avatarem (bo jestem brzydki jak żaba) niż ze zdecydowaną większością moich wypowiedzi. No i co, to też jest w porządku, bo de facto dopóki nikt nikogo nie uraża, nie ubliża i nie obraża (a po reakcji bandita wnioskuję, że mógł - nie musiał, ale mógł - się poczuć urażony słowami Jarka) to wszystko jest okej.

No ale.
"Dopóki."
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
« Odpowiedź #5518 16 Paź, 2013, 19:35:22 »
IMO za wszystko, co się pisze ponosi się odpowiedzialność i trzeba się naprawdę starać, by "wyłączać" selektywnie cechy swojej osobowości w celu pisania takich a nie innych bzdetów, jakich normalnie byśmy nie powiedzieli na żywo. Czyli to, co piszemy na forum, gdy piszemy dużo, jednak całkiem sporo o nas mówi - dużo danych do konstrukcji modelu. A świadome wprowadzanie kogoś w błąd przedstawianiem poglądów sprzecznych ze swoim ogólnie znanym wizerunkiem to już trolling ;)

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #5519 16 Paź, 2013, 19:41:51 »
Jeśli, drogi Rafale, identyfikujesz się w 100% ze swoim nickiem na forum (a raczej tym, co pod swoim pseudo piszesz) - w porządku. Ja identyfikuję się bardziej ze swoim avatarem (bo jestem brzydki jak żaba) niż ze zdecydowaną większością moich wypowiedzi. No i co, to też jest w porządku, bo de facto dopóki nikt nikogo nie uraża, nie ubliża i nie obraża

Owszem, nikogo nie uraża itd. ale mam prawo tego nie lubić i mieć taki albo inny stosunek/szacunek wyrobiony na podstawie tego. Twoich głupkowatych czasem tekstów też nie lubię, choć mnie nie dotyczą.

Idę być poważnym (smutnym) gdzie indziej ;)

Offline october

• Pr0
  • Oct.
« Odpowiedź #5520 16 Paź, 2013, 19:50:07 »
Hmm

A. Ostatnio zszokowało mnie, że nikt w Niemczech nie kupuje krzywych ogórków. Wszyscy kupują proste, a te krzywe idą do kontenera. News z 18 z RTL.
007

Offline Bjørn

• Pr0
« Odpowiedź #5521 16 Paź, 2013, 20:08:21 »
No, to się wszyscy zgadzamy. 8)

Zszokował mnie smak nowej odżywki na pakiernie. Pisze, że niby czekolada, a smakuje jak marcepan oblany czekoladą. <3

Offline p0ison

• Gaduła
« Odpowiedź #5522 16 Paź, 2013, 20:41:44 »
Zszokowało mnie to jak fajnie odciąć się of facebooka, pousuwać się z cloudów, gmaili i innego syfu kontrolowanego przez Wielkie Amerykańskie Agencje Szpiegowskie i jak nagle znowu można poczuć się nikim w sieci będąc jednocześnie sobą :)

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
« Odpowiedź #5523 16 Paź, 2013, 20:55:57 »
made my evening :D
i always go full retard

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste