Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1458296 razy)

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Odp: Co was ostatnio zszokowało?
« Odpowiedź #3950 30 Paź, 2012, 19:57:09 »
Ogoliłem włosy na głowie, ogoliłem część włosów na twarzy, a potem przestraszyłem się tego przystojniaka po drugiej stronie lustra. Wiecie jak byłem zaszokowany?!

Zdejmij moje zdjęcie ze swego lustra bo jeszcze do jakiejś tragedii dojdzie

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
« Odpowiedź #3951 30 Paź, 2012, 21:01:40 »
Też dostałem zaproszenie od Dawida L. Niech spierdala. Kable to ja sobie sam lepsze lutuje i zostaje dużo więcej hajsu na browar.
synkopy to guwno

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
« Odpowiedź #3952 30 Paź, 2012, 22:40:30 »
Disney kupił Lucasfilm, nowe Gwiezdne Wojny od Disneya w 2015...

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
« Odpowiedź #3953 30 Paź, 2012, 23:38:55 »
Ciekawe, czy pójdą w stronę Piratów z Karaibów i Skarbu Narodów czy Camp Rocka i Hanny Montany... Jeśli to pierwsze, to Disney zna się na rzeczy i zrobią zajebisty film; zresztą, jak wydali 4 mld to raczej mają pomysł jak drugie tyle z tego wyciągnąć.

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
« Odpowiedź #3954 31 Paź, 2012, 00:58:55 »
Niby tak, tylko że aktorzy z klasycznej Trylogii średnio się już nadają do swoich ról, poza tym istnieje już gigantyczne Expanded Universe, którego miłoby było, jakby nie spieprzyli. Musieliby zacząć coś zupełnie nowego i świeżego, by nie zjebać sprawy (obstawiam czasy Starej Republiki znane z gier albo daleką przyszłość np. z komiksowej serii Legacy, tam z oryginalnej trylogii ostał się chyba tylko duch Luke'a Skywalkera).

Yony, zabij mnie za to, co napiszę, ale moim zdaniem po tym, co odwalili z Clone Wars, mała jest nadzieja na nowe SW strawne dla fanów klasyki...

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
« Odpowiedź #3955 31 Paź, 2012, 08:09:51 »
Niby tak, tylko że aktorzy z klasycznej Trylogii średnio się już nadają do swoich ról, poza tym istnieje już gigantyczne Expanded Universe, którego miłoby było, jakby nie spieprzyli. Musieliby zacząć coś zupełnie nowego i świeżego, by nie zjebać sprawy (obstawiam czasy Starej Republiki znane z gier albo daleką przyszłość np. z komiksowej serii Legacy, tam z oryginalnej trylogii ostał się chyba tylko duch Luke'a Skywalkera).

Yony, zabij mnie za to, co napiszę, ale moim zdaniem po tym, co odwalili z Clone Wars, mała jest nadzieja na nowe SW strawne dla fanów klasyki...

poczekamy zobaczymy, ja sie zastanawiam czy oni przypadkiem nie zrobia 7 czesci na podstawie Wektora Pierwszego to by bylo dziwne patrzac ze fabula toczy sie duzo duzo pozniej od tego co dzialo sie w powrocie jedi
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Zomballo

• Gość
« Odpowiedź #3956 31 Paź, 2012, 08:31:06 »
Eno Trona zrobili zajebistego. Myślę, że i w tym temacie podołają.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #3957 31 Paź, 2012, 09:07:29 »
Wszyscy o przyszłość, a nikt nie pomyślał o czasach, kiedy nawet sam Yoda nie był jeszcze w planach ;)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline .rogaty

• Gaduła
  • Dolina Magicznego Jednorożca Nińdzia!
« Odpowiedź #3958 31 Paź, 2012, 09:44:36 »
Nie no, jeżeli to ma być Episode VII, to ja bym obstawiał, że będzie albo krótko po wojnie z Imperium i pokażą jak Luke odbudowywał Zakon (Chociaż Hammil jest już trochę za stary do tej roli. Ale od czego charakteryzacja i cyfrowe liftingi). Albo pójdą trochę dalej w przyszłość i w filmie pojawią się postaci typu Kyle Katarna, Mary Jade i dzieci Hana Solo (To by było w pytkę. Wszyscy aktorzy z oryginalnej trylogii są w odpowiednim wieku). Na to, że pokażą coś kompletnie nowego (z dowolnego przedziału czasowego) i odetną się całkiem od znanych postaci bym nie liczył. Jakoś to trzeba sprzedać, a ludzie lubią te filmy, które już znają. :P
It's always nice to have a penis.

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
« Odpowiedź #3959 31 Paź, 2012, 10:19:22 »
Nie no, jeżeli to ma być Episode VII, to ja bym obstawiał, że będzie albo krótko po wojnie z Imperium i pokażą jak Luke odbudowywał Zakon (Chociaż Hammil jest już trochę za stary do tej roli. Ale od czego charakteryzacja i cyfrowe liftingi). Albo pójdą trochę dalej w przyszłość i w filmie pojawią się postaci typu Kyle Katarna, Mary Jade i dzieci Hana Solo (To by było w pytkę. Wszyscy aktorzy z oryginalnej trylogii są w odpowiednim wieku). Na to, że pokażą coś kompletnie nowego (z dowolnego przedziału czasowego) i odetną się całkiem od znanych postaci bym nie liczył. Jakoś to trzeba sprzedać, a ludzie lubią te filmy, które już znają. :P

No dlatego rzucilem jako przyklad Wektor Pierwszy, jest Luke i Mara, Han Solo i dzieciaki...i cos calkowicie nowego
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
« Odpowiedź #3960 31 Paź, 2012, 20:16:06 »
Sorry ale się mię kiedyś obiło o uszy, że Lucas miał scenariusze na kolejne 3 części...
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
« Odpowiedź #3961 31 Paź, 2012, 22:08:33 »
Nabijasz czy trollujesz?
B ( o ) ( o ) B S

Offline Frantic

• Pr0
« Odpowiedź #3962 31 Paź, 2012, 22:14:05 »
Samolot uderzył o ziemię, szokujące jak nowa seria plebani.

Offline Maciek

• Pr0
« Odpowiedź #3963 31 Paź, 2012, 23:18:40 »
i hyc o podłoge, samolot kurwa bęc

Offline Musza

• Pr0
Może nie zszokowało, ale nie wiedziałem gdzie to dać. Fajne ma gość ustawienie gałek (na Basha), no i przede wszystkim bardzo przydatną i niezbędną ściągawkę do tego zapamiętania :D

8:10
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Że Mitchel z Suicide Silence zaliczył zgon... fuck...jestem zły :/
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Umar? Może dadzą w końcu jakiś normalny wokal i da się słuchać. Tak to fajnie gitara tego napierdala i wchodzi emo, pedał, gay, wyłączam.
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
@up

Online wuj Bat

• Pr0
Umar? Może dadzą w końcu jakiś normalny wokal i da się słuchać. Tak to fajnie gitara tego napierdala i wchodzi emo, pedał, gay, wyłączam.

Tu takie dziś znalazłem - tłusty miks:
http://aviations.bandcamp.com/track/nineties-nine-ties-2

A kontynuując temat - strasznie smutna lista w tym roku, a to jeszcze przecież nie koniec:

http://www.sfora.pl/Oni-odeszli-w-2012-roku-Nie-zapomnimy-o-nich-g49039

I proszę mnie wykreślić z takich wszystkich list... Dziś byłem w hospicjum... Ech.
« Ostatnia zmiana: 01 Lis, 2012, 22:44:13 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline Frantic

• Pr0
Yhm, jestem tego pewny, że byś powiedział mu to w twarz internetowy twardzielu. Z resztą nie potrafię zrozumieć co w jego wokalu jest takiego, że takie farmazony pieprzysz. Poważnie, nie wiem czy istnieje na świecie muzyk którego byłoby mi szkoda bardziej niż teraz Mitcha, szczególnie, że we wrześniu widziałem ich na żywo i jeszcze jestem pod ogromnym wrażeniem, po tym koncercie obiecaliśmy sobie z kolegami, że będziemy jeździć na każdy ich koncert w okolicy.

Offline Thoth

• Pr0
Yhm, jestem tego pewny, że byś powiedział mu to w twarz internetowy twardzielu. Z resztą nie potrafię zrozumieć co w jego wokalu jest takiego, że takie farmazony pieprzysz. Poważnie, nie wiem czy istnieje na świecie muzyk którego byłoby mi szkoda bardziej niż teraz Mitcha, szczególnie, że we wrześniu widziałem ich na żywo i jeszcze jestem pod ogromnym wrażeniem, po tym koncercie obiecaliśmy sobie z kolegami, że będziemy jeździć na każdy ich koncert w okolicy.
Wiedziałem, że ktoś to napisze :D Tak powiedziałbym mu to. Faceta szkoda, że zmarł z wyniku obrażeń i tak dalej. Jako do człowieka nic nie mam, ale co to jego wokalu to nie dziękuje. Jak na kawałkach ze studia ujdzie w tłoku to live porażka. Dziękuje to moje subiektywne zdanie.

0:55

Dziękuję.

0:36

Gitary tak napierdalają, a zamiast pierdolnięcia growlem to pedalskie darcie mordy. No nie znoszę defkoru.

Spoiler
Koko dżambo i do przodu!

Offline Frantic

• Pr0
Jak na kawałkach ze studia ujdzie w tłoku to live porażka.
Widziałeś ich na żywo? Czy swoje zdanie o ich koncertach opierasz na nagraniach na youtubie?

BTW. Przypominam sobie, że kiedyś chciałeś grać ze mną w kapeli gdzie wokalista praktycznie cały czas screamował, hipokryzja much? :D

Offline Thoth

• Pr0
Wokalista screamował? Dobrze, że nie grałem :D

Nie ograłem ich tylko na YouTube i to mi wystarczy ;)
Koko dżambo i do przodu!

Offline Frantic

• Pr0
Wokalista screamował? Dobrze, że nie grałem :D

Nie ograłem ich tylko na YouTube i to mi wystarczy ;)

Słyszałeś nagrania i nie zauważyłeś? Kurde jak tu z takim poważnie rozmawiać...