Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1424830 razy)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Jako język FB można ustawić łacinę, leet, upside-down englisz i pirate english. Świat jest piękny O_o
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Dopóki nie wywaliłem fejsa to miałem leet speech odpalone. Mind fuck jak przy kimś wchodziłem na swoje konto gwarantowany.

Offline wuj Bat

• Pr0
Dopóki nie wywaliłem fejsa to miałem leet speech odpalone. Mind fuck jak przy kimś wchodziłem na swoje konto gwarantowany.

Aleście mnie tym Leetem wkurwili! ;)
Paczki z głów!

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Deep web...

Spoiler

Offline wuj Bat

• Pr0
W... T... F...?? ?
Paczki z głów!

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
Deep web...

Spoiler

Nie wiedziałem, że Ci co robią takie rzeczy się przyznają do tego otwarcie.
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
W... T... F...?? ?

The Invisible Web (also called Deepnet, the Deep Web, Undernet, or the hidden Web) refers to World Wide Web content that is not part of the Surface Web, which is indexed by standard search engines.

(...)

Estimates based on extrapolations from a study done at University of California, Berkeley in the year 2001[3] , speculate that the deep Web consists of about 91,000 terabytes. More accurate estimates are available for the number of resources in the deep Web: He et al. detected around 300,000 deep web sites in the entire Web in 2004,[4] and, according to Shestakov, around 14,000 deep web sites existed in the Russian part of the Web in 2006.[5]
Sporo tam mega chorego shitu. Content który tam można zastać ponoć zatrważa...

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
no to takie ludzkie kręcić kamerą filmik martwego zwierzęcia i podłożyć smutną ścieżkę dźwiękową by wydobyć więcej emocji. Super jak będe widział człowieka leżącego na ulicy i drugiego chcącego mu pomóc też wyciągnę aparat i uchwycę te ujmujące za serce chwile a w domu podłożę ścieżkę dźwiękową z Tytanica.
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline selfslave

• Gaduła
Wrażenie robi bardzo przejmujące, ale jeden z komentarzy pod filmem mnie zastanowił.

"ja nic nie mówię, ale znam trochę psychikę kota. Mam już bardzo długo koty. I ten kot wcale go nie reanimował. Koty robią tak jak są w okresie kopulacji. Widać to po nim, niestety osoby, które nie maja kotów tego nie zauważą. Tak samo to jak go gryzł w kark. Koty również tak postępują w okresie rozrodczym."

Ja się nie znam, bo kota nigdy nie miałem, ale czy nie jesteśmy trochę oszukiwani przez naszą skłonność do personifikacji?

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Może, moje koty oba niezdolne do kopulacji (kot i kotka), więc nie wiem jak z tym co w komencie, ale ewidentnie kiedy jedno się zgubi na korytarzu, wyleci przez balkon czy coś zauważy się od razu, że to drugie go szuka i próbuje ludziom dać znać, że coś się stało, mimo, że normalnie kot kotkę ledwo toleruje. Więc chyba jednak są zdolne do empatii i wiążących się z nią konsekwencji.

Offline Drevniak

• Pr0
Wrażenie robi bardzo przejmujące, ale jeden z komentarzy pod filmem mnie zastanowił.

"ja nic nie mówię, ale znam trochę psychikę kota. Mam już bardzo długo koty. I ten kot wcale go nie reanimował. Koty robią tak jak są w okresie kopulacji. Widać to po nim, niestety osoby, które nie maja kotów tego nie zauważą. Tak samo to jak go gryzł w kark. Koty również tak postępują w okresie rozrodczym."

Ja się nie znam, bo kota nigdy nie miałem, ale czy nie jesteśmy trochę oszukiwani przez naszą skłonność do personifikacji?

wiem że lwy tak robią, bo oglądałem w tv i ten kot mógł być nekrofilem przepraszam nekrofilem niedobrzelcem (razem to czy osobno?)
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
wiem że lwy tak robią, bo oglądałem w tv

A czytała Krysia Czubówna? Bo jak nie to się nie liczy.

Offline Drevniak

• Pr0
wiem że lwy tak robią, bo oglądałem w tv

A czytała Krysia Czubówna? Bo jak nie to się nie liczy.

chyba tak bo ona ma monopol na to

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0

Ten tekst o "reanimacji" to oczywista głupota lub chęć wywołania większego poruszenia, niż ma to sens. Nie miałem nigdy sił, by poczytać na ten temat, więc nie chcę nic sugerować, ale powiem tylko, że znane mi koty wykonują dokładnie takie czynności a) na kocu na którym chcą się położyć b) na człowieku, na którym takoż chcą się uwalić i uciąć drzemkę b) leżąc przy matce, kiedy chcą pić mleko (ugniatają ją dokładnie tak samo). Gest gryzienia bardzo często temu towarzyszy. Zasadniczo nigdy nie widziałem, by kot robił to, gdy jest rozproszony, niezadowolony, przerażony, w złym humorze (to też niemądre odniesienia do ludzkich zachowań). Co nie znaczy, że ten kot nie mógł zachować się według innego schematu, którego nie miałem okazji dostrzec. Dostatecznie przeraża mnie myśl, że pamiętał jeszcze ciepło tego drugiego, widział że ów wciąż leży i instynkt podpowiedział mu, że pora na zwyczajne, ekonomiczne, kocie przytulenie się celem ochrony ciepła i odpoczynek (koty często śpią zwinięte jeden kłębek, że się tak wyrażę).

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Filmik już był, i to nie raz chyba nawet. Ktoś coś zobaczył, nie wie o co chodzi i dorabia teorię*

*dlatego trzymam się baaaardzo daleko od wszelkich filmów przyrodniczych, bo NIENAWIDZĘ KURWA :evil: pseudo-dogłębnie-wzruszająco-chujwiejakich komentarzy, sprowadzających się do tego że zdechnięcie jakiegoś słonika czy innego małpiszona (na tych sprawdza się najlepiej) to światowa tragedia. Ot, zdechł i co z tego?

W temacie - 5 (?) kolorów lamperii po poprzednich właścicielach. Na zasadzie:
- ciemna sraka
- jasna sraka
- ruda sraka
- sraka po szpinaku ;D
- po prostu sraka

I pytanie do osób które kojarzą więcej - jestem w stanie zrozumieć dlaczego za PRLu panowała tandeta. Ale dlaczego od razu musiała być taka wstrętna? :P

PS. O prowadzeniu prądu w kuchni nawet się nie wypowiadam, bo to był :o :o :o i ktoś powinien za to beknąć :facepalm:
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline sylkis

• Pr0

Aleście mnie tym Leetem wkurwili! ;)
Ja przez długi czas miałem piracki :D

A filmiku z kotem dokładnie nie obejrzałem, ale na ile poprzewijałem to widziałem jak żywe koty się tak zachowywały. Mam dwa koty, miałem 3 (na raz). Same samce, jeden z nich gej i jak ten gej się zalecał do tego, którego już nie mam (po pewnej majówce wrócił do domu z rozwalonym łbem :/), to ten leżał przerażony jak zdechły dopóki mu tamten nie zaczął lizać jajek - wtedy w ryj...
« Ostatnia zmiana: 27 Lut, 2012, 15:20:22 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Mam ochotę wziąć udział w jakimś blusowym prodżekcie... :D

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Chuj, zakładamy! :D

Offline SaschaK

• Użytkownik
    • Portfolio
Zszokowało mnie dziwne zachowanie mojego tunera dzisiaj - stroiłem z mikrofonu akustyka a ten jakieś dziwne odchyły pokazuje. Bateria wporządku, ki diabeł?

Od dzisiaj wiem, że kiedy się stroi cokolwiek przez mikrofon to nie nuci się w tym czasie melodyjek :D

Offline Drevniak

• Pr0
http://allegro.pl/kallos-placenta-midollo-maska-z-lozysk-1000ml-i2164644015.html

lol  :o wtf?

czytajcie cechy produktu

Posty połączone: 29 Lut, 2012, 22:03:26
http://www.twilightheadquarters.com/placenta.html

z 1983r przepisy na szame z łożyskiem :D kurwa
« Ostatnia zmiana: 29 Lut, 2012, 22:03:26 wysłana przez Drevniak »

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
Nowy teledysk Dillingerow i 42 sekunda :D

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.

Offline sylkis

• Pr0
http://puu.sh/9y7E
:o